Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in maart 2018

Zoals altijd sluiten we de reeks Beste Titels van de Maand af met de Beste Films. Omdat er in maart zoveel aanbod is bijgekomen op Netflix was de keuze reuze. Dit zijn wat ons betreft echt films die je op je kijklijst moet plaatsen.

➡ Dit zijn volgens ons de Beste Series en Beste Docu’s van maart!

Annihilation

Annihilation is zonder twijfel de meest besproken film die in maart werd toegevoegd aan het aanbod. Eigenlijk was dat het al ruim voor de release van de film op 12 maart. Net als met Cloverfield Paradox wist Netflix de rechten van Annihilation te bemachtigen en werd de ronde langs de bioscopen overgeslagen. Daarmee zorgde de streamingdienst ervoor dat een blockbuster razendsnel beschikbaar was om te streamen. De film met onder andere Natalie Portman in de hoofdrol is zeer goed ontvangen.

Bekijk deze film op Netflix

Money Monster

Money Monster draaide wel gewoon in de bioscoop, maar dat is nog niet eens zo heel lang geleden. De film ging in 2016 in première en door de makers is niet bezuinigd op de cast. George Clooney en Julia Roberts spelen de hoofdrol in deze misdaadthriller. Money Monster speelt zich af in New York, waar een presentator van een beleggingsprogramma wordt gegijzeld. Dit is allemaal live op televisie te volgen. Presentator Lee Gates moet het met behulp van productieleider Patty Fenn tot een goed einde zien te brengen.

Bekijk deze film op Netflix

Black Hawk Down

De in 2001 uitgekomen film Black Hawk Down is een verfilming van het gelijknamige boek van Mark Bowden. De film draait om een gevechtseenheid die in 1991 twee Somalische spionnen moesten ontvoeren in Mogadishu. De tot in detail geplande aanval verliep echter alles behalve volgens plan. Twee helikopters van de Amerikanen worden neergeschoten. Bij de gevechten kwamen zeer veel mensen, zowel Amerikanen als Somaliërs, om het leven.

Bekijk deze film op Netflix

Woman in Gold

In Woman in Gold wil Maria Altmann een poging wagen om de kunstwerken die van haar familie zijn gestolen door de nazi’s terug te krijgen. Woman in Gold is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De zoektocht begint zestig jaar na de Holocaust. De familie Altmann had een forse kunstcollectie, met een aantal beroemde werken, zoals van Gustav Klimt. Dat het niet eenvoudig is om de eigendommen van Altmann terug te krijgen blijkt wel in Woman in Gold.

Bekijk deze film op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?