Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in november 2018

De maand november ligt inmiddels achter ons en in die maand heeft Netflix meerdere toffe films toegevoegd aan het aanbod. We pikten er een aantal uit die je niet mag missen. Niet met de lijst eens? Je kunt hier zelf stemmen!

Geslaagde Netflix Originals

In 2018 lijkt Netflix eindelijk succes te hebben met meerdere eigen films. Dat wilde voorheen niet echt lukken, maar ook in november voegde de streamingdienst meerdere films toe die er goed in gingen bij het grote publiek.

Zo kunnen de Netflix Originals Outlaw King en The Ballad of Buster Scruggs op louter positieve reacties rekenen. Laatstgenoemde is van de Gebroeders Coen en zij zijn eigenlijk een garantie voor kwaliteit. Ook in opdracht van Netflix leverde het duo dus.

Voor de familie

In november viel ook nadrukkelijk op dat Netflix aan het gezin dacht. Dat is niet zo vreemd ook, want met de feestdagen voor de deur zullen veel gezinnen samen voor de televisie kruipen om een filmpje te kijken. De komende jaren investeert Netflix flink in familiefilms, maar ook op de korte termijn wordt daar aan gedacht, met de komst van diverse films uit de wereld van Winnie de Poeh.

De beste films van november 2018:

# Titel Trailer
1 The Ballad of Buster Scruggs
2 Outlaw King
3 Het Grote Verhaal van Winnie de Poeh
4 Ghost in the Shell
5 Waterworld