Beste van de Maand

De Beste Series op Netflix in oktober 2020

Het is weer Halloween en daarmee is alweer de laatste dag van de maand oktober aangebroken. Een mooi moment om de balans op te maken. Wat betreft nieuwe series heeft Netflix weer heel wat moois toegevoegd aan het aanbod. Eerder verscheen al een overzicht met de beste documentaires op Netflix.

Emily in Paris

De Amerikaanse serie Emily in Paris heeft de gemoederen deze maand flink beziggehouden. Emily krijgt promotie en besluit Chicago te verruilen voor Frankrijk. Een nadeel is alleen dat ze geen woord Frans spreekt. Het is voor haar dan ook een flinke uitdaging om zich te redden in Parijs waar niet iedereen op haar zit te wachten.

Lees meer over Emily in Paris

Perdida

Hoever zou je gaan voor wraak? Antonio is bereid om zichzelf vrijwillig op te laten sluiten om zo in contact te komen met de ontvoerder van zijn dochter. Met die actie zet hij een reeks gebeurtenissen in gang waar veel mensen last van hebben in deze Spaanse thrilleserie Perdida.

Lees meer over Perdida

You Me Her

Het slotseizoen van You Me Her is verschenen. Het seksleven van Jack en Emma begint saai te worden. Om daar verandering in te brengen, besluiten ze een callgirl in te huren. Wat ze dan echter nog niet weten, is dat ze met die keuze terecht komen in een liefdesdriehoek.

Lees alles over You Me Her

Meer op Netflix:
De beste Docu’s op Netflix van deze maand

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?