Laatste nieuws over Netflix

December een feestmaand met nieuw topaanbod

The MentalistDe maand december is de vaste feestmaand en Netflix heeft duidelijk besloten om zich daar bij aan te sluiten. Op de eerste dagen van de maand werden we al blij gemaakt met Broadchurch (seizoen 1) en Suits (seizoen 3). Daar houdt het bij lange na niet mee op. De maand december brengt heel veel vuurwerk.

Topseries op komst

De aandacht is al enige tijd gevestigd op Marco Polo. De Netflix Original moet de tegenhanger worden van HBO’s Game of Thrones. Op 12 december wordt de serie gelanceerd. Dat is niet de enige Netflix-productie. Op 19 december zal King Julian uit Madagascar zijn entree maken en voor de kids zijn er tevens nieuwe afleveringen van TurboFAST.

Daarmee is de koek allerminst op. Op 5 december zal The Mentalist zijn entree maken en er komen gelijk zes seizoenen online! Een dag later gaat Homeland verder met het derde seizoen. Maandag 15 december is vervolgens ingeruimd voor The Returned. In een klein bergdorp in de Franse Alpen verschijnen enkele tientallen overledenen, onwetend dat ze ooit gestorven zijn en schijnbaar gezond en wel om de draad in hun leven weer op te pakken. Op Netflix verschijnt het eerste seizoen.

Klassiekers

The Nanny15 december brengt echter ook een paar absolute klassiekers. Married with Children en The Nanny, twee kaskrakers waarvan iedereen wel eens afleveringen heeft gezien. Op Netflix verschijnen nu ook, dus je kunt er eens heerlijk voor gaan zitten. Dat geldt ook voor de filmklassieker Scarface, die al op 10 december zal verschijnen. Net zoals The Day of the Jackal. Op 5 december verschijnt tevens Zero Dark Thirthy. Andere films die verschijnen: Bride Wars (10 december), Snatch (17 december), Meet the Robinsons (8 december), Caroline (10 december) en The Pirate Fairy (13 december). Wij komen onze kerstvakantie dus wel door 🙂

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie