Laatste nieuws over Netflix

Fonda en Tomlin terug in Netflix’ Grace and Frankie

Grace and Frankie Netflix Original

Jane Fonda en Lily Tomlin zijn terug. Na hun samenwerking in de serie Nine to Five spelen de twee vrouwen de hoofdrollen in de comedy Grace and Frankie. Deze Netflix Original is op vrijdag 8 mei verschenen, het eerste seizoen telt dertien afleveringen.

Shock. Ontkenning. Verwarring. Woede. Reflectie. Maak kennis met de vijf stadia van Grace en Frankie. In de serie spelen Jane Fonda (Grace) en Lily Tomlin (Frankie) twee vrouwen die hun leven opnieuw moeten uitvinden. De elegante Grace en de vrijgevochten, excentrieke Frankie zijn geen vriendinnen, ook al werken hun echtgenoten Robert en Sol al jaren als partners op hetzelfde advocatenkantoor.

Grace and Frankie op Netflix

Wanneer Robert en Sol echter aankondigen dat ze hun echtgenotes voor elkaar verlaten, krijgen de twee vrouwen een onverwachte band. Het is de 21ste eeuw, ze zijn 70 en ze moeten hun leven helemaal opnieuw herinrichten: van facelifts tot Facebook en van blind dates tot nachtblindheid.

Van de makers van de hitserie Friends (Marta Kauffman) en Home Improvement (Howard J. Morris) verschijnt nu de hilarische en hartverscheurende komedie ‘Grace and Frankie’ exclusief op Netflix. De cast bestaat verder uit de volgende reeks sterren: Martin Sheen (Robert), Sam Waterston (Sol), Brooklyn Decker (Mallory), Ethan Embry (Coyote), Baron Vaughn (Bud) en June Diane Raphael (Brianna).

Bekijk de trailer van Grace and Frankie

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties