Laatste nieuws over Netflix

Mei wordt nog heel mooi met nieuw topaanbod

troy op netflix

De maand mei vordert gestaag en in de eerste weken hebben we al de nodige fraaie titels mogen begroeten, zoals The Hunger Games, About Time en een nieuw seizoen van The Vampire Diaries. Zojuist hebben we gezien wat er in mei nog minimaal bij komt aan aanbod en één ding is zeker: de Netflix maand wordt nog veel mooier!

Op woensdag 13 mei zal het aanbod weer voorzien worden van tenminste 4 mooie nieuwe titels. Babe, Planet of the Apes en Hellboy 2: The Golden Army verschijnen dan online op Netflix. Twee dagen later is de in Amerika goed ontvangen documentaire Dawg Fight te streamen. Op 18 mei komt speciaal voor de jonge meiden, maar natuurlijk ook voor de jongens, Ice Princess beschikbaar.

20 mei wordt een drukke Netflix dag, zoveel staat nu al vast. Er zullen dan ten minste 7 nieuwe titels toegevoegd worden door Netflix aan het aanbod. Het zijn stuk voor stuk titels om naar uit te kijken, dus daarom volgen ze hier in willekeurige volgorde: Friends With Benefits, Priest, Bicentennial Man, Hanna, The Adventures of Tintin, Moneyball en Bad Teacher. Neem jij een vrije dag op voor woensdag 20 mei, om lekker te bingen ;)?

Netflix Originals

In mei worden er ook weer diverse Netflix Originals toegevoegd. Zo verscheen de gloednieuwe komedieserie Grace and Frankie vorige week al online en waren er nieuwe afleveringen van De Avonturen van de Gelaarsde Kat. Op 21 mei zal de nieuwe bloedstollende serie Between te zien zijn, exclusief op Netflix. In Between wordt een stad geteisterd door een mysterieuze ziekte en daarom besluit de overheid om de stad hermetisch af te sluiten. Voor de mensen die niet op tijd uit de stad zijn vertrokken is er slecht nieuws: zij zullen moeten zien te overleven. Trailer zien? Klik hier!

Between Netflix Original Serie

Een dag later volgen er er nog twee Netflix Originals. De nieuwe show van Jen Kirkman, I’m Gonna Die Alone (And I Feel Fine), zit bordenvol humor over seks, relatieproblemen en andere onderwerpen. Ook The Other One: The Long, Strange Trip of Bob Weir is vanaf 22 mei exclusief op Netflix te zien. In deze docuserie zullen onder andere exclusieve behind-the-scene-beelden van The Grateful Dead getoond worden van deze Amerikaanse rockgroep, die tussen 1965 en 1995 waanzinnig populair was.

Knallend einde van de maand

Na de nieuwe Netflix Originals komt het einde van de maand in zicht, maar ook in de staart zal nog genoeg moois op Netflix verschijnen. Wat te denken van Aladdin? Deze Disney-klassieker staat vanaf 25 mei op Netflix! De fans van Orlando Bloom en Brad Pitt kunnen ook hun hart ophalen, want vanaf 27 mei is Troy te zien op Netflix. Op diezelfde dag wordt ook Oceans Eleven (ook weer met Brad Pitt) en South Park: Bigger, Longer and Uncut toegevoegd.

Op 30 mei worden er vervolgens nieuwe afleveringen van Mako Mermaids toegevoegd. De maand juni wordt op maandag de eerste geopend met in ieder geval één nieuwe titel. De komische dramafilm Better Living Through Chemistry staat dan op Netflix. Overigens worden op de eerste dag van een nieuwe maand vaak veel nieuwe titels toegevoegd aan het aanbod, dus vermoedelijk is deze ene titel slechts een voorproefje!

Meer te verwachten series op Netflix? Klik hier!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie

  • […] Sinds de vorige update van Netflix-Nederland.nl over het verwijderde Netflix aanbod zijn er nog eens zestien titels uit het aanbod geschrapt. Het gaat dit keer om 27 titels die inmiddels al verwijderd zijn. Daar komen nog eens twee kinderfilms en één serie bij de komende dagen, zoals hieronder te zien is. Tegenover de teleurstellingen van films en series die verwijderd worden is er overigens ook goed nieuws. In het restant van deze maand zal het aanbod verrijkt worden met vele toptitels! […]