Laatste nieuws over Netflix

Gaat Jughead (Cole Sprouse) uit Riverdale?

De seizoensfinale van Riverdale heeft heel wat fans in shock achter gelaten. Voor wie de aflevering nog niet heeft gezien en geen spoilers wil lezen, kan beter door scrollen. Wie de aflevering wel heeft gezien… Hebben we mogelijk het eind van Jughead (Cole Sprouse) in Riverdale gezien?

Gaat Jughead uit Riverdale?

De seizoensfinale van Riverdale houdt de fans flink bezig. In de laatste aflevering van seizoen 3 kwamen we er eindelijk achter wie de Gargoyle King is, zagen we dat de Black Hood werd vermoord, stonden Betty en Jughead oog in oog met hun halfbroer Charles en hebben we mogelijk het einde van Jughead gezien. Aan het eind van de aflevering worden we meegenomen naar de periode waarin Betty, Archie, Veronica en Jughead in hun examenjaar zitten.

Daarna verschijnt een shot waarin Betty, Archie en Veronica uitgekleed en bebloed rondom een vuur staan en waarbij Betty zegt dat alle kleren verbrand moeten worden, inclusief de muts van Jughead. Alleen op die manier kan een verschrikkelijke daad die ze hebben begaan onopgemerkt blijven. Maar wat is er gebeurd? En waar is Jughead?

Jughead in Riverdale

Door de scene zijn fans bang dat het binnenkort klaar is voor Jughead in Riverdale. Roberto Aguirre-Sacasa, de showrunner van de reeks, heeft tegenover Entertainment Weekly het één en ander uitgelaten over de situatie. Zo werd de vraag gesteld waarom uitgerekend gekozen werd om Jughead uit de Core Four te halen. “We begonnen een beetje te praten over wat we komend seizoen zouden doen en het voelde alsof er nog niets extreems was gebeurd met de vier hoofdrolspelers van de show, het ging altijd om karakters daaromheen.”

“Het is waar dat Archie dit seizoen iedere aflevering verslagen was, maar er gebeurde niets wat de kern van de Core Four zou raken. Het voelde alsof één van hun in de bloedende kern van deze misdaad moest zitten. Dus dat is een beetje hoe het idee tot stand is gekomen.”

Of dat betekent dat we binnenkort afscheid moeten nemen van Jughead, is nog niet bekend. Zo zou de showrunner voor de scène een klassieke horrortechniek gebruikt hebben. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?