Laatste nieuws over Netflix

Gaat Rio dood in La Casa de Papel seizoen 5?

Het wachten op het vijfde seizoen van La Casa de Papel is inmiddels in volle gang. De Spaanse hitserie keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen van het vijfde seizoen. Daarin sterft mogelijk opnieuw een hoofdpersoon. Miguel Herrán, beter bekend als Rio uit La Casa de Papel, heeft via zijn Instagram Story mogelijk gehint op zijn overlijden in de serie.

Let op: Dit artikel bevat spoilers als je de vorige seizoenen van La Casa de Papel nog niet hebt gezien

Rio dood?

Hoofdrolspeler Herrán postte op zijn Instagram-account een opvallende foto waarop we zijn personage zien die er aardig gehavend uitziet. Zijn personage zit vol modder en buskruit. Daarbij speelt hij het nummer ‘The End’ van The Doors af. Fans vermoeden dat hij daarmee verwijst naar het overlijden van Rio in het slotseizoen van de serie. Het zou niet voor het eerst zijn dat we afscheid nemen van een hoofdrolspeler. Eerder kwamen Nairobi, Oslo, Berlijn en Moskou al aan hun einde, al is er hoop voor Berlin.

➡ Deze 9 feiten wist jij nog niet over La Casa de Papel

La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

De productie van het vijfde seizoen van La Casa de Papel is al een tijdje in volle gang in Spanje. De opnames startten op 3 augustus en lijken inmiddels zo goed als afgerond. Wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met de slotafleveringen, is nog niet bekend. Voor nu wordt wel gedacht dat seizoen 5 in 2021 verschijnt. Dat vijfde seizoen betekent het slotseizoen voor de Spaanse hitreeks. Hieronder vind je een screenshot van de Instagram Story van Herrán.

Wil je direct weten wanneer er meer bekend is over La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?