Laatste nieuws over Netflix

Hoe laat komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? Het slotseizoen van de Spaanse topserie is in twee delen opgedeeld en de eerste episodes staan nu voor de deur. Op vrijdag 3 september worden de afleveringen toegevoegd aan de streamingdienst. Veel fans zitten om middernacht gelijk klaar om te kijken, maar komen bedrogen uit. De afleveringen zijn namelijk pas in de ochtend te zien.

Hoe loopt het af met de Spaanse bende?

In het vijfde seizoen van La Casa de Papel gaan we zien hoe het af gaat lopen met de Spaanse bende. Onder leiding van El Professor moest er wraak worden genomen door opnieuw een megakraak te zetten. Het liep allemaal anders dan verwacht en nu moet de grootste truc uit de geschiedenis worden uitgehaald om het allemaal op te lossen. Eén ding is zeker, het zal er heel hard aan toe gaan. Maar hoe precies? We weten het vanaf vrijdag 3 september.

Hoe laat komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix?

Hoe laat komt La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix? En hoe laat staan de afleveringen online? In totaal bestaat het vijfde seizoen uit tien afleveringen. Door de coronapandemie hebben de opnames lang geduurd en is ervoor gekozen om het seizoen in twee delen te splitsen. De eerste vijf afleveringen komen nu online, de andere zijn nog in productie en zullen begin december verschijnen.

Er zit bij Netflix een verschil in de tijd dat titels verschijnen. Aangekochte films en series zijn vaak gelijk om middernacht te zien op de streamingdienst. Nieuwe films en afleveringen van Netflix zelf komen mondiaal tegelijk online. Daarvoor wordt gewacht tot de Amerikaanse tijdszone. Zodra het aan de westkust in de Verenigde Staten twaalf uur ‘s nachts is, worden de afleveringen online gezet. Voor Nederland wil dit dus zeggen: vanaf 9 uur in de ochtend staan de afleveringen van La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix.

Wachten op seizoen 5B

Na 3 september word het dus weer een tijdje wachten, want pas in december zullen de resterende vijf afleveringen van La Casa de Papel verschijnen. Daarna is het dus gedaan met de Spaanse bende en moeten we echt Bella Ciao zeggen. Wil je ondertussen aan de slag met andere Spaanse series? Dat kan, want er staan er heel veel op Netflix. We hebben de beste Spaanse series voor je op een rij gezet.

Lees ook: La Casa de Papel seizoen 5: Alles wat we al weten

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?