Laatste nieuws over Netflix

Lanceerperiodes 13 Reasons Why, OITNB, Elite en The Witcher bekend

Van veel grote series heeft Netflix duidelijk gemaakt in welk kwartaal we het volgende seizoen mogen verwachten. Dit vertelde Ted Sarandos, Chief Content Officer van Netflix tijdens de briefing over de kwartaalcijfers van het bedrijf.

Drukke tweede helft van 2019

Het was al duidelijk dat de tweede helft van 2019 erg druk zou gaan worden en dat is nu nog eens bevestigd. Zo wisten we al dat Stranger Things en La Casa de Papel in juli een nieuw seizoen zullen krijgen. The Politician, de eerste serie van Ryan Murphy, zal in september debuteren.

Derde kwartaal

In het derde kwartaal komen daar in ieder geval het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black bij, het derde seizoen van 13 Reasons Why en het tweede seizoen van Elite. Dit wil dus zeggen dat de releasedatum van deze drie series zal liggen in juli, augustus of september.

The Crown nog onzeker, The Wither vierde kwartaal

Van The Crown is niet specifiek aangegeven in welk kwartaal de serie zal terugkeren. Wel komt het vervolg van het verhaal over Queen Elizabeth in de tweede helft van 2019. The Witcher zal in ieder geval debuteren in het vierde kwartaal, dat wil dus zeggen oktober, november of december. De opnames zijn momenteel nog gaande in Hongarije. In het vierde kwartaal zet Netflix ook in op een aantal grote films, namelijk The Irishman (van Martin Scorsese met rollen voor Robert De Niro en Al Pacino) en Six Underground (Ryan Reynolds).

Wil jij als eerste weten wanneer deze titels exact op Netflix verschijnen? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?