Laatste nieuws over Netflix

Marvel maakt ook tweede seizoen Jessica Jones

Jessica Jones 2 Netflix

Met het tweede seizoen van Jessica Jones blijft de Marvel-reeks op Netflix zich maar uitbreiden. Zouden vier superhelden in het originele plan één seizoen kregen, om daarna samen te smelten tot The Defenders, de plannen zijn inmiddels anders. Twee helden hebben al een extra seizoen en er komt ook een nieuwe bij.

Eerder deze week konden we al melden dat The Punisher na zijn rol in Daredevil een eigen verhaal gaat krijgen. Daredevil zelf verschijnt binnenkort al met een tweede seizoen. Volgend kalenderjaar zal Jessica Jones daar dus ook bij gaan komen. Dit is deels verrassend. Het eerste seizoen werd zeer enthousiast begroet, maar het verhaal was heel wat complexer dan dat van Daredevil. Jessica Jones, gespeeld door Krysten Ritter, vocht een privé oorlogje uit met Kilgrave (David Tennant).

Het werd vooral een psychische strijd, wat voor een zeer vernieuwende en verfrissende Marvel-serie zorgde. Er is nu besloten om een tweede seizoen te gaan maken en daarvoor mogen de schrijvers dus flink aan de bak. Ook het nieuwe verhaal zal zich uiteraard afspelen in Hell’s Kitchen. Het ligt voor de hand dat Jones haar werk als privédetective weer zal oppakken. Of Luke Cage, die dit kalenderjaar net zoals Iron Fist zijn eerste seizoen zal krijgen, ook in het tweede seizoen van Jessica Jones te zien is, is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?