Netflix Daily

Netflix Daily: Docu over vermoorde Vanessa Guillén en trailer Élite 6

De verdwijning en dood van Vanessa Guillén heeft in de Verenigde Staten heel wat losgemaakt, nu komt Netflix met een documentaire I Am Vanessa Guillén. Deze maand verschijnt ook het zesde seizoen van Élite,waar nu de trailer al van te zien is.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Documentaire over vermoorde Vanessa Guillén

In april 2020 kwam er het bericht naar buiten dat er een militair vermist was op de legerbasis Fort Hood in Texas. Het ging om Vanessa Guillén. Twee maanden later werden er lichaamsdelen van haar gevonden en bleek ze te zijn doodgeslagen. Er bleek een sergeant haar te hebben lastiggevallen en ze was niet zijn enige slachtoffer. Maar wel met zo’n vreselijke afloop. De documentaire I Am Vanessa Guillén vertelt het leven van haar en de gehele zaak. Op 17 november is de docu te zien op Netflix.

Trailer zesde seizoen Élite

De trailer van het aanstaande seizoen van Élite is verschenen. Vanaf 18 november is het zesde seizoen te zien en daarin kan er eindelijk antwoord gegeven worden op de vragen die open bleven in de vijfde campagne. Goed nieuws is dat er nog veel meer aankomt. De Spaanse serie is namelijk al verlengd voor een zevende seizoen en daarin zal een geliefd personage terugkeren.

Eerste beelden Firefly Lane seizoen 2 verschenen, release in aantocht

Het is bijna zover… Fans van Firefly Lane gaan er bijna achter komen hoe de cliffhanger van het eerste seizoen van de serie afloopt. Vanaf 2 december is het eerste deel van het tweede seizoen op Netflix te bekijken en in 2023 volgt vervolgens het tweede deel. Nu alvast zijn de eerste beelden verschenen en die zijn alvast veelbelovend.

Lees alles over Firefly Lane

Setfoto’s Virgin River seizoen 5 verschenen met een aantal bijzondere koppels

De opnames van het vijfde seizoen van Virgin River zijn inmiddels in volle gang. De cast is al een tijdje bezig om van seizoen 5 opnieuw een groot succes te maken. Inmiddels zijn ook een aantal setfoto’s gelanceerd waarmee we alvast een glimp van seizoen 5 te zien krijgen. Daarop zien we een aantal bijzondere karakters samen. We zijn nu al benieuwd naar hoe dat verder uit zal pakken.

Lees alles over Virgin River

Het nieuwe aanbod van gisteren:

De Drakenprins (4 seizoenen) Kinderen 2022 8.3 2022-11-03
Geronimo: An American Legend Western 1993 6.5 2022-11-03
Marokkaanse Bruiloft Romance 2022 6.3 2022-11-03
Blockbuster (1 seizoen) Komedie 2022 2022-11-03
Panayotis Pascot: Presque Stand-up 2022 2022-11-03

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?