Netflix Daily

Netflix Daily: Kostuumdrama The Favourite en slotseizoen Rojst in aantocht

Een nieuw kostuumdrama is in aantocht op Netflix met The Favourite. Daarnaast staat het slotseizoen van Rojst bijna klaar.

Bijzonder kostuumdrama The Favourite

The Favourite is geen gebruikelijk kostuumdrama en daarom misschien ook wel zo goed ontvangen. Want de film uit 2018 won een Oscar en komt nu naar Netflix. We dwalen af naar het begin van de achttiende eeuw, waar koningin Anne aan de macht staat. Maar dienstmeisjes hebben hele andere plannen. Olivia Colman won een Oscar als beste actrice in een dramafilm. Vanaf 23 januari is The Favourite te zien op Netflix.

Drieluik van Rojst wordt volgende maand voltooid

De Poolse misdaadserie Rojst is toe aan het derde en laatste seizoen. Vanaf 28 februari zullen de nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Journalist Piotr Zarcycki leerden we in de eerste reeks kennen, omdat hij diep in de moord op een politicus dook. Door een overstroming kwam in het tweede seizoen het lijk van een tiener omhoog. Nu wacht ons weer een whodunit.

Het doek valt voor When Calls the Heart; Verdwijnt volledig

Het is voor de fans van When Calls the Heart geen verrassing meer, maar wel een bevestiging waar al voor werd gevreesd. Want When Calls the Heart zal volledig van Netflix gaan verdwijnen.

Lees alles over When Calls the Heart

‘Peter Sutherland’ heeft geweldig nieuws voor Night Agent-fans!

The Night Agent is gewoonweg een van de beste Netflix-series van 2023, en daarom kijken we ook zo reikhalzend uit naar de release van het aankomende tweede seizoen. Hoofdrolspeler Gabriel Basso (Peter Sutherland) heeft nieuws voor je!

Lees alles over The Night Agent

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Like Flowers in Sand (1 seizoen) Romance 2023 2024-01-04
La Sociedad de la Nieve Drama 2024 8.0 2024-01-04
The Brothers Sun Drama 2024 2024-01-04
Good Burger Komedie 1997 5.8 2024-01-04

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?