Netflix Daily

Netflix Daily: Castfoto verklapt verrassende rentree in Stranger Things en opvolger Train to Busan

De eerste castfoto van het vijfde seizoen van Stranger Things zorgt voor een verrassing. Deze maand kunnen we de opvolger van Train to Busan verwachten.

Verrassend gezicht in Stranger Things seizoen 5

Het vijfde seizoen van Stranger Things wordt opgenomen en de eerste foto die is vrijgegeven levert gelijk een verrassing op. De volledige cast is te zien met de gebroeders Duffer. Daarbij ook Amybeth McNulty. Ze zit verstopt achterin de zaal, maar het is onmiskenbaar Vickie. Robin werd in een eerder seizoen verliefd op Vickie, die vervolgens er vandoor ging met haar nieuwe vriend. In de allerlaatste aflevering van het vierde seizoen was ze opeens terug. Ze hielp mee in het opvangcentrum en sprak kort met Robin. Daarin vertelde ze dat het uit was met haar vriend.

The Bequeathed van maker Train to Busan

Yeon Sang-ho werd groot met Train to Busan en drie jaar geleden debuteerde de regisseur met Hellbound op Netflix. Nu is een nieuwe serie aanstaande, namelijk The Bequeathed. Een vrouw erft een begraafplaats en komt vervolgens terecht in een reeks moorden en duistere geheimen. Dit misdaaddrama is vanaf 19 januari te zien op Netflix.

Yeon Sang-ho

Orphan Black: Echoes verschijnt nu ook in Nederland

De spin-off van Orphan Black zal eindelijk in Nederland te zien zijn. Dat is vooralsnog niet het geval bij Netflix, want de NPO heeft de rechten weten binnen te hengelen van Orphan Black: Echoes

Lees alles over Orphan Black: Echoes

Groen licht film Peaky Blinders; opnames staan ingepland

Het is definitief! Peaky Blinders keert terug, want de al zeer lang aangekondigde film waarmee het verhaal zou worden afgesloten gaat er komen! Maker Steven Knight heeft dit bevestigd aan Radio Times.

Lees alles over Peaky Blinders

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Single’s Inferno (3 seizoenen) Reality 2023 7.1 2024-01-09
DI4RIES (2 seizoenen) Familie 2023 7.3 2024-01-09
Fermats Cuisine (1 seizoen) Drama 2023 2024-01-09
Peter Davidson: Turbo Fonzarelli Stand-up 2023 2024-01-09

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?