Netflix Daily

Netflix Daily: Netflix deelt trailer Masters of the Universe en eerste beelden Resident Evil

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Masters of the Universe: Revelation. Het eerste deel komt op 23 juli naar Netflix. Tegelijkertijd met de trailer van de animeserie, verschenen ook de eerste beelden van Resident Evil: Infinite Darkness.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix deelt trailer Masters of the Universe

Netflix heeft tijdens de vierde dag van Geeked Week de officiële trailer gelanceerd van Masters of the Universe: Revelation. Masters of the Universe: Revelation is een aanstaande volwassen geanimeerde superhelden serie. De serie wordtin twee delen uitgebracht en deel één verschijnt op 23 juli 2021 op Netflix. In dit epische verhaal van uitvoerend producent Kevin Smith, dat begint waar de serie uit de jaren 80 eindigde, komt de kracht van Grayskull weer tot leven.

Eerste beelden Resident Evil: Infinite Darkness verschenen

Netflix heeft ook de openingsminuten gedeeld van Resident Evil: Infinite Darkness. De nieuwe serie speelt zich af in het Capcom horror-universum. De complete serie zie je vanaf 8 juli op Netflix. In de serie zien we onder meer de populaire personages Leon S. Kennedy en Claire Redfield terug.

The Sinner 4: Verhaallijn en cast bekendgemaakt

The Sinner seizoen 4 is in aantocht en eindelijk is er meer naar buiten gebracht over het aanstaande seizoen. Bill Pullman keert uiteraard terug als detective Harry Ambrose, maar hij blijkt niet de enige te zijn die terugkeert. Ook zijn er weer veel nieuwe gezichten en is de verhaallijn bekend.

Lees alles over The Sinner

Negende en allerlaatste seizoen Suits in juli op Netflix

Het negende seizoen van Suits komt zoals verwacht deze zomer op Netflix. De streamingdienst heeft nu de releasedatum bekendgemaakt van de tien afleveringen, waarmee één van de meest geliefde series van het afgelopen decennium tot een einde komt.

Lees alles over Suits

Het nieuwe aanbod van gisteren:

DC Legends of Tomorrow (5 seizoenen + S06E05) Actie 2021 7.0 2021-06-10
Trese (1 seizoen) Anime 2021 2021-06-10
Locombianos (1 aflevering) Stand-up 2021 2021-06-10

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?