Netflix Daily

Netflix Daily: Tyler Perry maakt serie en tweede show Adam Sandler

Tyler Perry en Adam Sandler maken vooral films, maar gaan nu voor Netflix iets anders doen. Perry duikt in een hele lange serie, waar Sandler het podium opgaat.

Tyler Perry komt met Beauty in Black

De afgelopen jaren heeft Tyler Perry heel wat films op zijn naam staan zoals A Fall From Grace en A Jazzman’s Blues. Komende periode zullen Mea Culpa en Six Triple Eight daarbij komen op Netflix en voor de streamingdienst maakt Perry nu ook een serie. De dramareeks Beauty in Black zal liefst zestien uur in beslag gaan nemen, over botsende levens en het contrast tussen armoede en rijkdom. Twee vrouwen uit beide spectra raken pardoes intens met elkaar betrokken.

Adam Sandler komt met tweede special

Een keer geen komediefilm van Adam Sandler, maar hij gaat het podium op. De 57-jarige grappenmaker is namelijk samen met regisseur Josh Safdie bezig aan zijn tweede stand up-show. Eerder maakte hij al 100% Fresh en nu volgt er dus een tweede show. Een releasedatum hiervan is nog niet bekendgemaakt door Netflix.

Volgende HBO-serie staat in de startblokken richting Netflix

Het lijkt nog niet klaar te zijn met de series van HBO die de oversteek maken naar Netflix. Het afgelopen kalenderjaar zijn we verwend met heel wat HBO-series op de streamingdienst, zoals Band of Brothers, Six Feet Under, Ballers en True Blood. Daar komen dus nog meer series bij.

Lees alles over Hacks

Serie Q-boeken worden na films nu Netflix-serie

De Serie Q-boeken van Jussi Adler-Olsen zijn een doorslaand succes en dat was ook het geval voor de Deense verfilming. Departement Q krijgt nu een vervolg, want Netflix heeft een serie aangekondigd. Alleen geen Deense productie, maar een Britse.

Lees alles over Serie Q

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Sunderland ‘Til I Die (3 seizoenen) Docu 2024 2024-02-13
Love Deadline (1 seizoen) Reality 2024 2024-02-13
Kill Me If You Dare Komedie 2024 2024-02-13
Taylor Tomlinson: Have It All Stand-up 2024 2024-02-13

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?