Laatste nieuws over Netflix

Netflix maakt releasedatum Jessica Jones seizoen 2 bekend

Netflix heeft de releasedatum van Jessica Jones seizoen 2 bekendgemaakt. Twee jaar geleden ging het eerste deel in première op Netflix en in de tussentijd zijn verschillende andere Marvel-titels exclusief op Netflix verschenen. In 2018 is het weer tijd voor Jessica Jones, want haar tweede seizoen is volledig beschikbaar vanaf 8 maart 2018.

Privé detective

Jessica Jones is een privé detective met een ingewikkelde gebruiksaanwijzing. Ze is moeilijk in de omgang en wil het liefste alleen gelaten worden. Ze is extreem goed in haar werk, maar heeft wel zo haar eigen methodes. Drinken onder werktijd is voor haar bijvoorbeeld volstrekt normaal.

➡ Lees hier wat de beste volgorde is om de Marvel-series te kijken

In het eerste seizoen kwamen de trauma’s uit het verleden van Jessica aan bod. Ze werd achtervolgd door Kilgrave, die haar probeerde terug in zijn macht te krijgen. Dit deed hij door een puinhoop aan te richten in Hell’s Kitchen. Kilgrave keert naar alle waarschijnlijk toch ook weer terug in het tweede seizoen.

Marvel’s Jessica Jones seizoen 2 op Netflix

Jessica Jones seizoen 2 gaat op Netflix van start op 8 maart 2018. Dat maakten de streamingdienst en de superheldin van Marvel zaterdagavond bekend via onder andere social media. Uiteraard zal ze in dit nieuwe seizoen weer bepaalde zaken op zich nemen en het heeft er alle schijn van dat één van de zaken die Jessica zal behandelen zeer dicht bij komt. Krysten Ritter (Jessica Jones) vertelde al eens tegenover Entertainment Weekly dat seizoen 1 ‘in haar hoofd en geest’ zaten. Seizoen 2 zal Jessica Jones in haar hart treffen.

In het tweede seizoen van Jessica Jones zullen we ook weer meerdere bekende gezichten uit het eerste seizoen terugzien. Naast Kilgrave (David Tennant) zijn er namelijk ook weer rollen weggelegd voor Malcolm (Eka Darville), Trish Walker (Rachael Taylor) en Jeri Hogarth (Carrie-Anne Moss). Daarnaast zijn Janet McTeer en J.R. Ramirez als nieuwe castleden te zien in Jessica Jones seizoen 2. Wat hun invloed op het verhaal zal worden is nog niet bekend.

The Defenders

Het is dus alweer twee jaar geleden dat het eerste seizoen van Jessica Jones op Netflix verscheen. Als op 8 maart 2018 seizoen 2 in première gaat is het zelfs alweer tweeënhalf jaar geleden. Toch is Jessica Jones recentelijk nog in actie geweest. Zij had uiteraard een grote rol in het eerste seizoen van The Defenders, dat sinds de zomer van 2017 beschikbaar is op Netflix. Naast Jessica Jones hebben ook Daredevil, Luke Cage en Iron Fist een eigen reeks. In The Defenders verzamelden zij zich om het gezamenlijk op te nemen tegen de bedreigers van New York.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?