Laatste nieuws over Netflix

Netflix voorziet ook Luke Cage van seizoen 2

Luke Cage seizoen 1 Netflix

Netflix heeft van Marvel’s Luke Cage seizoen 2 besteld. Dat maakten Marvel en Netflix zondagavond bekend. Luke Cage seizoen 1 verscheen in september op Netflix en groeide in korte tijd uit dat één van de meest populaire en gestreamde series op Netflix.

Derde Marvel-serie op Netflix met tweede seizoen

Dat Luke Cage van een tweede seizoen wordt voorzien onderschrijft het succes van de Marvel-series op Netflix nog maar eens. Het is namelijk al de derde serie van Marvel op Netflix waarvan een nieuw seizoen is besteld. Eerder gebeurde namelijk al hetzelfde met Daredevil en Jessica Jones. Van Daredevil komt zelfs een derde seizoen. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Marvel over vier superhelden één seizoen zou maken: Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Dat zou daarna afgesloten worden met The Defenders. Door het succes van de series op Netflix zijn hier meer seizoenen bijgekomen én werd The Punisher een eigen serie toegezegd.

Luke Cage seizoen 2

Dat Luke Cage seizoen 2 er zou komen lag eigenlijk ook al voor de hand. Niet alleen scoorde Luke Cage goed bij de fans, ook ontving het lovende kritieken van recensenten. Cage had al bekendheid opgedaan in Jessica Jones, waarin hij een bijrol had. Daarin had hij al snel de sympathie van de kijker. Ook in zijn eigen serie bekoorde Luke Cage, gespeeld door Mike Colter. het nieuws van Luke Cage werd aangekondigd door een filmpje op Twitter. Daarin werd ‘Always forward’ aangehaald, een uitspraak die een belangrijke rol speelde in het eerste seizoen van Luke Cage.

Wanneer Luke Cage seizoen 2 op Netflix verschijnt is nog niet bekend. De verwachting is echter dat dit pas in 2018 het geval is. De volgorde van de Marvel-series op Netflix is op dit moment als volgt: in 2017 verschijnt eerst Iron Fist (seizoen 1), The Defenders (seizoen 1) en The Punisher (seizoen 1). In 2018 worden vervolgens Jessica Jones (seizoen 2), Daredevil (seizoen 3) en Luke Cage (seizoen 2) op Netflix verwacht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?