Laatste nieuws over Netflix

Sense8: ‘je hebt zeven andere ikken’

Sense8 Netflix Original

Over een week wordt er weer een nieuwe Netflix Original gelanceerd. Onlangs kwam Netflix al met twee spannende series, Bloodline en Between, maar de nieuwe serie Sense8 wordt pas echt bloedstollend spannend. Sense8 staat vanaf 5 juni op Netflix.

Sense8 draait om acht verschillende mensen, in acht verschillende steden; Nairobi, Mumbai, San Francisco, Londen, Mexico City, Seoul, Chicago en Berlijn. Deze acht personen hebben aanvankelijk niets met elkaar te maken, ze hebben zelfs nog nooit van elkaar gehoord. Wanneer ze echter een visioen krijgen wordt alles anders. De acht mensen, Capheus, Kala, Nomi, Riley, Lito, Sun, Will en Wolfgang krijgen allemaal het visioen en nadien kunnen ze elkaar over grote afstand zien, voelen en horen. Bovendien kunnen ze ook met elkaar praten. Deze plotselinge gave hebben ze niet zomaar gekregen, ze moeten uitvinden wat er is gebeurd en waarom. Wat betekent dit voor de mensheid?

Omdat het achttal zo speciaal is blijft hun gave niet lang geheim en ontstaat er een klopjacht op de mensen. De acht lopen het risico om vermoord te worden, of onderworpen te worden aan proeven.

Netflix heeft van elke personage een korte clip gemaakt, zodat je ze allemaal alvast een beetje kunt leren kennen. Welk persoon uit onderstaande playlist wordt jouw favoriet?

 

Voeg een reactie toe