Laatste nieuws over Netflix

Zet 17 juni in je agenda: veel nieuw aanbod

mr selfridge

Het is weer tijd om een overzicht te geven van titels die er in de maand juni op zeker toegevoegd worden door Netflix. Natuurlijk voegt de streamingdienst haast iedere dag nieuwe films en titels toe, maar vaak wordt dit niet vooraf bekend gemaakt. Eens per maand geeft Netflix een inkijkje van wat we in ieder geval mogen verwachten. Daarbij valt met name 17 juni op, dat kan een drukke dag worden.

Het komt meestal zo’n twee keer in de maand voor dat Netflix op één dag echt veel nieuwe films en series toevoegt. Maandag 1 juni was zo’n dag, met 22 nieuwe titels. Op woensdag 17 juni zullen het er misschien niet weer zoveel zijn, maar alleen al op basis van de titels die dan zeker online zullen verschijnen kunnen we concluderen dat het niet rustig zal worden. Hostage, Superbad, Jack and Jull, Mr. Nobody, Surf’s Up en Lassie zullen dan aan het aanbod van Netflix toegevoegd worden. Superbad is een typische Amerikaanse high-school film, waarbij schoolverlaters voor het einde van het schooljaar hun maagdelijkheid willen verliezen. Dat dat niet vanzelf gaat is natuurlijk een inkoppertje… Overigens wordt Superbad goed beoordeeld op IMDb, met een 7.6.

Voordat het 17 juni is, is er nog genoeg te doen op Netflix. Zo verschijnt morgen natuurlijk de nieuwe Netflix Original Sense8. Van deze serie zijn de verwachtingen weer hooggespannen. Acht mensen uit acht verschillende steden krijgen een visioen en vanaf dat moment kunnen zij elkaar zien en horen. Dat brengt de nodige problemen met zich mee. Lees hier meer over Sense8. 9 juni is voor veel meiden een dag waar naar uit gekeken wordt. Het zesde seizoen van Pretty Little Liars gaat vanaf dat moment namelijk verder op Netflix, met iedere week een nieuwe aflevering. Een dag voor PLL weer op Netflix komt de komische fantasyfilm This Is The End uit 2013 online.

Eigenlijk hoeven we niemand te vertellen wanneer het derde seizoen van Orange Is The New Black volledig aan het Netflix aanbod wordt toegevoegd, maar voor de zekerheid maken we er ook in dit stuk melding van. De dames van Litchfield zijn op 12 juni terug op Netflix! Indien OITNB niet echt jouw ding is, dan is Goon dat mogelijk wel. Deze komische sportfilm staat een dag na Orange Is The New Black op Netflix.

Vanaf 15 juni breken er drukke dagen aan. We hebben hierboven 17 juni al besproken, maar ook 15 juni wordt een mooie dag, met zeker drie nieuwe films. V for Vendetta (IMDb 8.2), De Klokkenluider van de Notre Dame en The Barefoot Executive kun je 15 juni online verwachten. Welke ga jij gelijk kijken? Naast deze drie films gaat de in korte tijd populair geworden serie Rita, een Netflix Original, verder met het derde seizoen. Een dag later kan er gekeken worden naar de geliefde dramafilm The Words, met Bradley Cooper in de mannelijke hoofdrol! Na 17 juni wordt er vermoedelijk even wat gas terug genomen, maar op 18 juni wordt in ieder geval nog The Oranges toegevoegd.

Daarna gaan we al richting het laatste deel van de maand juni, maar er zit dan nog genoeg in het vat. Op 20 juni gaat de populaire serie Mr. Selfridge bijvoorbeeld verder met het tweede seizoen! Op 22 juni wordt White House Down toegevoegd aan het aanbod. De titel verklapt al waar het over gaat, het Witte Huis van de Amerikaanse president wordt overvallen. White House Down kwam in 2013 uit en een jaar eerder was er een soortgelijke film uitgebracht, Olympus Has Fallen. Welke vond jij beter? Op IMDb krijgen de films nagenoeg dezelfde beoordeling!

Op 23 juni zullen we Laggies en Advantageous begroeten op Netflix. Laggies is een typishe romcom, die het uiteraard goed zal doen bij de vrouwen (eventueel met manlief erbij natuurlijk :)). Advantageous heeft een heel ander genre, namelijk Sci-Fi en kwam dit jaar nog uit. De 26ste dag van de maand staat weer in het teken van Netflix Originals. What Happened, Miss Simone? zal vanaf die dag te streamen zijn, net als de kinderserie Draken: Race naar de rand. Op de voorlaatste dag van juni zal Keeping the Faith, met onder andere Ben Stiller in de hoofdrol, nog aan het aanbod toegevoegd worden.

Wil je weten welke series je de komende maanden nog meer kunt verwachten op Netflix? Klik dan hier!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties

  • […] Veel nieuw aanbod in week 25 op Netflix We hebben een vrij rustige week achter de rug qua nieuw aanbod, maar gelukkig bracht Netflix ons ook goed nieuws. Er zou in de 25e week van 2015 een karrenvracht aan nieuw aanbod komen. De week begon al goed met vijf nieuwe titels, waaronder V For Vendetta. De komende dagen kan er ook nog voldoende nieuw aanbod verwacht worden, waarbij vooral 17 juni een uitschieter zal worden. Alleen al op die woensdag zullen er minimaal zes nieuwe titels op Netflix verschijnen, met onder andere Hostage en Lassie. Deze titels kun je de komende dagen allemaal verwachten op Netflix. […]