Laatste nieuws over Netflix

Netflix produceert met Dreamworks kinderserie

Draken Race naar de rand Netflix Original
Netflix en het produceren van eigen series; het blijkt een goede combinatie te zijn. House of Cards is hier het beste voorbeeld van. Deze serie is een regelrechte hit. Het is dan ook niet vreemd dat Netflix door gaat met het produceren van Netflix Originals series. In samenwerking met Dreamworks richt Netflix zich nu op de kinderen.

Netflix maakte bekend dat het samen gaat werken met Dreamworks om de kinderserie Draken: race naar de rand te produceren. Het wordt de tweede kinderserie op naam van Netflix. Eerder verscheen Turbo FAST al exclusief op Netflix en ook zal hier een tweede seizoen van verschijnen. Net als Turbo FAST is Draken een animatieserie.

De kinderen zullen nog wel even geduld moeten hebben. De serie Dragons zal namelijk pas in het voorjaar van 2015 online staan. Draken: race naar de rand wordt afgeleid van de filmsreeks How To Train Your Dragon. De tweede film hiervan zal binnenkort uitkomen en de serie Draken: race naar de rand zal zich afspelen tussen deel I en deel II.

De serie gaat logischerwijs over draken. In eerste instantie worden draken gezien als het kwaad, maar dan ontdekt Hiccup, zoon van drakenjager Stoick, dat deze beesten helemaal niet zo verschrikkelijk zijn.

Update 18 juni 2015: Inmiddels weten we dat de serie Draken: race naar de rand vanaf 26 juni op Netflix te streamen zal zijn. Met het oog op de naderende zomervakantie is dat uiteraard een perfect moment. Om alvast een voorproefje te krijgen op de kinderserie die over ruim een week op Netflix staat werd vandaag de officiële trailer van Draken: race naar de rand vrijgegeven!

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

3 Reacties