Laatste nieuws over Netflix

The Crown seizoen 3 laat tot 2019 op zich wachten

The Crown seizoen 3 zal pas in 2019 verschijnen. Dit nieuws heeft Netflix vandaag bekendgemaakt. De eerste twee seizoenen verschenen in de afgelopen twee jaar telkens in het najaar. De vertraging is een gevolg van de recasting van ieder belangrijke personage. Netflix heeft ook twee nieuwe acteurs bekendgemaakt.

Margaret en Wilson zijn nu ook ingevuld

In The Crown wordt het leven van Queen Elizabeth gevolgd. Door de grote tijdsprongen die gemaakt worden moesten de acteurs na twee seizoenen worden vervangen. In het derde en vierde seizoen zal bijvoorbeeld Olivia Colman de rol overnemen van Claire Foy als Queen Elizabeth en Tobias Menzies is de nieuwe Prins Philip. Overigens werd dat pas duidelijk na een flinke strijd. Prinses Margaret zal gespeeld gaan worden door Helena Bonham Carter, terwijl Jason Watkins de rol van Prime Minister Harold Wilson vertolken.

Belangrijke en fascinerende personages

“Ik ben enthousiast om onderdeel te worden van The Crown”, zo laat Watkins weten. Harold Wilson is een belangrijk en fascinerend personage geweest in onze historie. Ik kijk er dan ook naar uit om hem tot leven te brengen.” Helena Bonham Carter over haar rol: “Ik weet niet waar ik meer bang voor ben. De echte Prinses Margaret eer aan doen, of in de voetsporen treden van Vanessa Kirby die de rol fantastisch invulde.”

Wachten voor The Crown 3 tot 2019

Door de recast zijn de opnames van The Crown seizoen 3 nog niet begonnen. Netflix heeft dan ook naar buiten gebracht dat het derde seizoen pas in 2019 zal verschijnen. Aangezien deze cast ook voor het vierde seizoen is vastgelegd, zal er tussen het derde en vierde seizoen geen groot gat zitten. Daarna komt mogelijk een nieuwe recast.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?