Beste van de Maand Laatste nieuws over Netflix

TOP 5: De fraaiste titels van maart op Netflix

Scorpion Netflix

Het jaar 2016 is inmiddels alweer drie maanden onderweg. Voordat we aan de maand april beginnen sluiten we maart eerst af met de vijf fraaiste titels die door Netflix werden toegevoegd. In totaal verschenen er ruim honderd nieuwe titels op Netflix in maart, dus het moeilijk om een selectie te maken. Uiteindelijk zijn wij tot onderstaande vijf films en series gekomen.

Scorpion

Series over terreur scoren de laatste jaren doorgaans erg goed en dat heeft mogelijk ook te maken met de actualiteit. Terrorisme is beangstigend en tegelijkertijd willen we er daardoor ook meer over weten. Seriemakers springen hier op in en de serie Scorpion is hier zo’n resultaat van. In Scorpion neemt Homeland Security een genie en tevens computernerd, Walter O’Brien, aan om terrorisme te bestrijden. Samen met de vrienden van Walter vormen ze team Scorpion. Dit team moet aanslagen helpen te voorkomen. Hulp krijgen ze van Paige Dineen. Zij heeft een zoontje die ook een genie blijkt te zijn. Team Scorpion helpt haar bij de opvoeding van het kind.

Bekijk deze titel op Netflix

The Hangover

The Hangover is één van de meest succesvolle komediefilms van deze eeuw. Inmiddels zijn er drie films uitgebracht, waarvan de eerste toch wel de beste blijft. Deze editie van The Hangover is sinds maart op Netflix te zien. Phil Wenneck (Bradley Cooper), Dr. Stuart Price (Ed Helms), Doug Billings (Justin Bartha) en Alan Garner (Zach Galifianakis) vertrekken voor een weekend naar Las Vegas, voor het vrijgezellenfeest van Doug. Alan is de zwager van Doug en hij is compleet wereldvreemd. Als hij op het dak van een luxe hotel met een shotje Jagermeister een toast wil uitbrengen op Doug gaat alles op hilarische wijze volledig mis. Het kwartet zet Las Vegas compleet op zijn kop en krijgt het zelfs aan de stok met Mike Tyson.

Bekijk deze titel op Netflix

Inside Out

Pixar Animatiestudio’s vergaarde eind jaren negentig roem met de indrukwekkende animatiefilms, zoals Toy Story. De afgelopen jaren vielen de producties wat tegen, maar met Inside Out zorgde Pixar wederom voor volle bioscoopzalen. Inside Out speelt zich grotendeels af in het hoofd van de jonge Riley. De emoties in haar hoofd spelen een belangrijke rol: Plezier, Verdriet, Angst, Woede, Afkeer. Normaal gesproken voert Plezier de boventoon in de bovenkamer van Riley, maar omdat het meisje moet verhuizen naar een nieuwe omgeving komt hier verandering in. Hierdoor gaat het ook mis in de controlekamer, maar Plezier probeert er alles aan te doen om Riley er weer bovenop te laten komen.

Bekijk deze titel op Netflix

The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio was er in 2014 al dicht bij met The Wolf of Wall Street. Een Oscar was hem uiteindelijk net niet gegund, maar in 2016 kreeg hij het beeldje alsnog voor The Revenant. Ook de kansen voor The Wolf of Wall Street werden destijds hoog ingeschat. Niet alleen vanwege de rol van DiCaprio, maar het verhaal ansich. The Wolf of Wall Street is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jordan Belfort. Door alles en iedereen te belazeren op de effectenbeurs verdiende Belfort miljoenen, om uiteindelijk keihard onderuit te gaan. In The Wolf of Wall Street wordt Belfort gespeeld door DiCaprio.

Bekijk deze titel op Netflix

House of Cards

Het vierde seizoen van House of Cards is zeer goed ontvangen. Na een wat tegenvallend derde seizoen gingen Francis en Claire Underwood in het vierde deel weer volledig los. Waar in het derde seizoen de cliffhangers nog gemist werden, waren deze momenten in seizoen vier weer regelmatig aanwezig. In het vierde seizoen van House of Cards zien we welke weg Francis en Claire in slaan, nadat er in het derde seizoen het nodige is voorgevallen bij het koppel. Het mooie aan het vierde seizoen is tevens dat er een sterke link is met de actualiteit in de Amerikaanse politiek.

Bekijk deze titel op Netflix

Bekijk ook:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?