Trailers

Traileroverzicht: een introductie van 7 Netflix Originals (deel 41)

2019 gaat weer veel nieuwe titels brengen en Netflix is alvast begonnen met het verspreiden van de nodige trailers. Naast dat de trailer van Grace and Frankie seizoen 5 verscheen, zijn er ook nieuwe trailers verschenen van liefst zes andere Netflix Originals.

Traileroverzicht

Het aantal nieuwe Netflix Originals is bijna niet meer bij te houden. Tegenwoordig verschijnen er wekelijkse meerdere films, series en documentaires die exclusief bij de streaminggigant te zien zijn. In 2018 wordt er zo’n acht miljard dollar geïnvesteerd in Originals. Met trailers laat Netflix je alvast kennis maken met deze nieuwe titels.

Polar

Polar is een gloednieuwe Netflix Original-film voor de echte actie-liefhebber. Wanneer een beruchte huurmoordenaar begint te wennen aan zijn pensioen, krijgt hij te horen dat zijn ex-baas een team van jonge, meedogenloze moordenaars achter hem aanstuurt. Het is de vraag of Duncan Vizla (Mads Mikkelsen) wel bestand is tegen een leger dat jonger en sneller is dan hij. De film is vanaf 25 januari te bekijken op Netflix.

Close

Bodyguard Sam (Noomi Rapace) moet aan de slag om erfgename Zoe (Sophie Nélissa) te beschermen. Al snel blijkt dat allesbehalve makkelijk als een mysterieuze groep probeert om Zoe te kidnappen. De twee slaan op de vlucht en moeten samen zien te overleven. Close is vanaf vrijdag 18 januari te bekijken bij Netflix.

The Last Laugh

Al Hart is inmiddels al lang en breed met pensioen, maar alles verandert als hij zijn allereerste cliënt tegen het lijf loopt. Buddy Green en Al Hart bundelen hun krachten om het bejaardentehuis te verlaten en samen op tournee te gaan. Deze Netflix-film is vanaf vrijdag 11 januari te bekijken.

Kingdom seizoen 1

Een mysterieuze plaag houdt het koninkrijk bezig. Zodra mensen besmet raken, veranderen ze in monsters. Ondertussen wordt de kroonprins beschuldigd van verraad, terwijl hij er juist alles aan doet om zijn volk te redden. Het eerste seizoen van de serie is vanaf 25 januari te bekijken bij Netflix.

Carmen Sandiego seizoen 1

Carmen Sandiego is terug van weggeweest. In deze animatieserie zien we of Carmen haar leven heeft gebeterd. Nu ze weet dat stelen geen spel is en ze er echt mensen kwaad mee doet, wil ze alleen nog maar stelen van dieven. Lukt het haar om VILE dwars te zitten? De serie is vanaf 18 januari te zien op Netflix.

Sex Education

In deze nieuwe Netflix Original draait het om de onzekere Otis. Gelukkig voor hem is zijn moeder therapeute en heeft ze antwoorden op alles als het om seks gaat. De kennis van zijn moeder kan hij daarbij ook prima gebruiken om een kliniek voor sekstherapie op te richten voor wanhopige leerlingen van Moordale High. De serie is vanaf 11 januari te bekijken bij Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?