Laatste nieuws over Netflix Virgin River

Virgin River-ster deelt slecht nieuws over seizoen 6

Fans van Virgin River werden afgelopen week overladen met goed nieuws, maar daar komt nu een einde aan. We weten weliswaar dat het vijfde seizoen van de serie op 7 september naar Netflix komt én dat er ook nog eens speciale kerstafleveringen verschijnen, maar op het zesde seizoen lijken we ondertussen steeds langer te moeten wachten. Alexandra Breckenridge, beter bekend als Mel Monroe, heeft laten weten dat er opnieuw slecht nieuws is over seizoen 6.

Teleurstellend nieuws

Breckenridge liet in een Instagram-video weten slecht nieuws te hebben voor de fans van Virgin River. De opnames van het zesde seizoen kunnen namelijk nog altijd niet starten. Dat heeft te maken met de gigantische staking die momenteel plaatsvindt in Hollywood waarbij acteurs én schrijvers hun werk hebben neergelegd. Pas zodra die staking is afgelopen, kunnen de opnames van Virgin River worden gestart. Vervelend, want eigenlijk stonden de opnames juist nu gepland in Vancouver.

Heimwee

Het voelt voor de actrice vreemd om nu niet aan de slag te zijn met de opnames van Virgin River. De afgelopen vijf jaar vertrok ze naar Vancouver voor de opnames. “Ik heb altijd heimwee als ik daar ben, maar nu voelt mijn lichaam alsof ik in Vancouver hoor te zijn. Dus het is nogal bizar.” Voor nu is het nog lastig te zeggen wat de gevolgen voor seizoen 6 zullen zijn. Mogelijk moeten we daar veel langer op wachten dan we tot op heden gewend waren.

Wil je direct op de hoogte gebracht worden als Virgin River seizoen 6 op Netflix staat? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief!

➡ Niets missen van Virgin River? Volg deze Facebook groep!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?