Vooruitblik

Vooruitblik op Riverdale aflevering 4 The Last Picture Show

Riverdale is alweer toe aan de vierde aflevering van het eerste seizoen. Vanaf vrijdag 17 februari is The Last Picture Show, de titel van de vierde aflevering, op Netflix te zien. In onderstaande preview kun je alvast zien wat je van de nieuwe episode mag verwachten.

Riverdale is een gloednieuwe serie van The CW en kan na een paar afleveringen al als een succes bestempeld worden. Op IMDb wordt de dramaserie beoordeeld met een 7.9 en Riverdale wordt dan ook al de nieuwe Pretty Little Liars genoemd. In de vooruitblik op de vierde aflevering van Riverdale seizoen 1 komen KJ Apa (Archie) en Cole Sprouse (Jughead) aan het woord.

Zij geven aan wat je kunt verwachten van aflevering vier. Natuurlijk geven ze niet volledig prijs wat er gaat gebeuren in de nieuwe episode, maar duidelijk wordt dat de spanning weer flink zal toenemen. Archie en Jughead hebben in ieder geval zo hun eigen problemen aan het hoofd. Archie zit met de schoten die hij heeft gehoord in zijn maag, terwijl Jughead de drive-in hoopt te redden.
De nieuwe aflevering van Riverdale staat vanaf vrijdag rond 11.00 uur op Netflix. Bekijk hieronder de preview.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?