Laatste nieuws over Netflix

Wanneer staat Daredevil seizoen 3 op Netflix?

Het is wachten op het verschijnen van Daredevil seizoen 3 op Netflix, nadat we The Defenders aan het werk hebben gezien in augustus. Matt Murdock verzamelde zich met de andere helden om gezamenlijk de strijd aan te gaan, maar gaat in seizoen 3 van zijn eigen serie weer zelfstandig verder.

Vervolg

Veel is er nog niet bekend over het nieuwe seizoen van Daredevil. Wel werd na een hint op social media duidelijk dat het verhaal van Daredevil verder gaat na de gebeurtenissen in The Defenders. Ook weten we al wie er zal terugkeren in het nieuwe seizoen.

In seizoen 1 nam Daredevil het op tegen Kingpin en voor hem was al een rol weggelegd in The Defenders. Wilson Fisk keert nu ook terug in het derde seizoen van Daredevil en dat is andermaal een teken dat het nieuwe seizoen voortborduurt op The Defenders.

Daredevil seizoen 3 op Netflix

Wanneer Daredevil seizoen 3 op Netflix te zien is, is nog niet exact bekend. Wel weten we welke volgorde Netflix en Marvel aanhouden voor de superhelden series, dus daar kunnen we het één en ander uit afleiden. Het begon in 2015 met Daredevil en daarna volgden Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist. Alleen van Daredevil is al een tweede seizoen verschenen en daar komt in 2018 dus ook seizoen 3 bij. Op dit moment is het nog wachten op een officiële releasedatum van Netflix voor Daredevil seizoen 3, maar de verwachting is dat dit rond het einde van het eerste kwartaal zal zijn, of begin kwartaal twee. Maart en april zijn logische maanden, omdat seizoen 1 van Daredevil in april in première ging en seizoen 2 in maart.

Tot de release van Daredevil seizoen 3 op Netflix verschijnt er zeker nog een andere Marvel-serie exclusief op Netflix. Op 17 november 2017 verschijnt namelijk The Punisher op Netflix. Hij verscheen in het tweede seizoen van Darevil en groeide daarin uit tot een grote favoriet van de kijker. Het leverde hem een eigen serie op.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?