Beste van de Maand

De Beste Films op Netflix in april 2023

Nu het einde van de maand april 2023 al weer bereikt is, is het een mooi moment om te kijken wat er de laatste tijd allemaal op Netflix is verschenen. We schreven eerder al over de beste series op Netflix in april 2023 en over de beste documentaires op Netflix in april. Vandaag zijn we aanbeland bij de beste films op Netflix in april 2023.

Chupa

Chupa vertelt het verhaal van Alex en een mythisch wezentje. Het hoofdpersonage heeft het niet altijd even makkelijk als buitenbeentje in Kansas City en moet van zijn moeder ook nog eens verplicht op familiebezoek in Mexico. Daar ontmoet hij zijn opa, neefje en nichtje voor de allereerste keer, waarnaast hij ook nog eens zijn Mexicaanse roots leert kennen. Het tripje begint nogal suf, maar eindigt in een groot avontuur. Alex komt namelijk oog in oog komt te staan met een klein, schattig wezentje. Als hij het onschuldige dier ook nog moet beschermen tegen de kwaadaardige jager Richard Quinn, wordt het allemaal wel héél spannend.

➡ Lees meer over Chupa

The Last Kingdom: Seven Kings Must Die

Te midden van een gebroken koninkrijk vindt hoofdpersoon Uhtred van Bebbanburg nieuwe bondgenoten met wie hij de wapens opneemt tegen al even nieuwe vijanden. Koning Edward is natuurlijk overleden, waardoor er alweer een strijd losbarst om de troon. Ook erfgenamen claimen immers dit felbegeerde zitje. Uthred komt voor een moeilijke keuze te staan wanneer hij door een medestander om hulp wordt gevraagd. Zet hij zijn dierbaren op de eerste plaats of wil hij voornamelijk zijn droom van een ‘Verenigd Koninkrijk’ verwezenlijken?

➡ Lees meer over Seven Kings Must Die

One More Time

One More Time op Netflix is een soort play op Groundhog Day! Als de 40-jarige Amelia op haar verjaardag wordt aangereden door een vrachtwagen, wordt ze wakker in 2002, op haar achttiende verjaardag. Ineens heeft ze de kans om de allerbeste dag van haar leven opnieuw te beleven en de toekomst te veranderen aan de hand van het perfecte beeld dat ze voor ogen had. Wanneer ze zich echter realiseert dat ze gevangen zit in een tijdlus, voorbestemd om dezelfde dag steeds opnieuw te beleven, besluit ze uit te zoeken wat ze moet doen om het verleden letterlijk en figuurlijk achter zich te laten en terug te keren naar de hedendaagse tijd.

➡ Lees meer over One More Time

A Tourist’s Guide to Love

In A Tourist’s Guide to Love krijgt een reisleidster (gespeeld door Rachael Leigh Cook) na een onverwachte break-up een nieuwe mogelijkheid op werkgebied. Van haar werk krijgt ze namelijk de opdracht om naar het ‘exotische’ Vietnam te vertrekken om meer te leren over het land én de toeristenindustrie aldaar. Oók geheel onverwacht ontmoet ze daar een Vietnamese expat-reisleider (gespeeld door Scott Ly) die haar mee op sleeptouw neemt in zijn vaderland. Vindt ze de liefde vervolgens razendsnel weer terug?

➡ Lees meer over A Tourist’s Guide to Love

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?