Laatste nieuws over Netflix

Groen licht: Pretty Little Liars keert in januari terug!

Pretty Little Liars S03E24 Season Finale 1080p WEB-DL DD5.1 H.264-HKDZonder welke andere serie dan ook tekort te doen, we krijgen met afstand de meeste vragen binnen over Pretty Little Liars. Wanneer gaat de zoektocht naar ‘A’ verder en belangrijker nog wel: per wanneer gaat Netflix de nieuwe afleveringen toevoegen. Daar is nu duidelijkheid over gekomen, want per 13 januari kunnen we weer iedere week genieten van de avonturen van Aria, Emily, Hanna en Spencer. Aflevering 13 is op dinsdag 16 december 2014 toegevoegd!

Het vijfde seizoen liep afgelopen zomer en stopte in september. Vanaf dat moment was het lange wachten tot de tweede helft van het seizoen. In december is er een speciale kerstaflevering : ‘How the ‘A’ Stole Christmas’. Deze is op dinsdag 16 december 2014 toegevoegd! Vervolgens gaat op ABC in de Verenigde Staten het seizoen verder op 6 januari. In totaal resteren er in het vijfde seizoen nog dertien afleveringen, waarna er ook nog een zesde én zevende seizoen volgt.

De afgelopen twee seizoenen zijn we al verwend door Netflix, want er is een prachtige deal met ABC. Net zoals momenteel geldt voor Nashville worden de afleveringen van Pretty Little Liars met een week vertraging toegevoegd aan het aanbod. Dat wil dan dus ook zeggen dat we vanaf 13 januari drie maanden lang kunnen genieten van de resterende afleveringen van seizoen 5. Voor die datum zal ook de speciale kerstaflevering worden toegevoegd, want deze episode maakt wel onderdeel uit van het lopende seizoen. Heb je nog een achterstand – of ben je zelf nog niet eens begonnen aan Pretty Little Liars – dan heb je dus nog een kleine twee maanden om helemaal klaar te zitten.

UPDATE 31 maart 2015: Lees hier wanneer seizoen 6 begint op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

2 Reacties