Laatste nieuws over Netflix

Wanneer begint Pretty Little Liars seizoen 6?

pretty little liars seizoen 6 netflix

In een vloek en een zucht zit het seizoen er alweer op. Wanneer begint seizoen 6 van Pretty Little Liars en vooral wanneer komt PLL weer op Netflix? Gelukkig hoeven we niet heel erg lang te wachten tot de jacht verder gaat op ‘A’.

Drie maanden wachten

Aflevering 25 van seizoen vijf staat sinds dinsdag op Netflix en nu vallen we allemaal in het zwarte gat. Pretty Little Liars gaat nog twee seizoenen verder, maar er is wel weer een korte onderbreking. De seizoenen worden telkens in twee delen gehakt en de tweede helft van de vijfde campagne liep van half januari tot eind maart. We zullen het nu een kleine drie maanden moeten doen zonder Aria, Emily, Hanna en Spencer.

De hele zomer lang

Het zesde seizoen is aangekondigd voor juni 2015. De eerste aflevering heet ‘Game On, Charles’. De eerste helft van het zesde seizoen van Pretty Little Liars zal de hele zomer doorgaan tot medio augustus. In het najaar komt er opnieuw een onderbreking van een aantal maanden, waarop rond de jaarwisseling de tweede helft van het seizoen zal worden uitgezonden.

Pretty Little Liars seizoen 6 op Netflix

Net zoals bij de afgelopen twee seizoenen is de verwachting dat Netflix met één week vertraging de uitzendingen in Nederland zal streamen. Ook wij kunnen dus in juni verder met het zesde seizoen. Op dit moment zijn er tien afleveringen aangekondigd voor de eerste helft van het seizoen. Schrijfster I. Marlene King heeft al verklapt dat het zesde seizoen in het teken zal staan van zowel het mysterie rondom Charles DiLarentis en uiteraard de zoektocht naar ‘A’. Ook zal er tijdens het seizoen een stap in de tijd worden gezet van vier jaar.

Update 2 juni 2015: het is dan eindelijk bekend op welke dag precies het zesde seizoen van Pretty Little Liars van start gaat op Netflix! De eerste aflevering van het nieuwste seizoen zal op dinsdag 9 juni te zien zijn. Dat is net zoals de afgelopen seizoenen exact een week na de uitzending in de Verenigde Staten. Ook van het zesde seizoen zal dus iedere dinsdag een nieuwe episode online geplaatst worden. Nog maar één weekje wachten!

Update 9 juni 2015: Eindelijk is het dan zover! In Nederland kunnen we nu via Netflix ook naar het zesde seizoen van Pretty Little Liars kijken. De eerste aflevering staat inmiddels online en er bleek toen meer goed nieuws. De volgende aflevering verschijnt niet iedere dinsdag online in Nederland, maar al op zondag! Hoef je dus nog minder lang te wachten op de nieuwe aflevering!

PLL elke zondag op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

5 Reacties