Laatste nieuws over Netflix

Larry zien we niet terug in Orange is the New Black

larry jason biggs orange is the new black netflixOfficieel is het nog niet bekend wanneer we het derde seizoen van Orange is the New Black op Netflix mogen verwachten, maar we denken begin juli 2015. Ondertussen komt het nieuws over het derde seizoen van OITNB langzaam op gang. Bijvoorbeeld dat Larry, gespeeld door Jaso Biggs, uit de serie is verdwenen.

Larry is in seizoen 1 en 2 het vriendje van Piper Chapman. Hun relatie komt flink onder druk te staan wanneer Piper de gevangenis in moet. Als ze daar ook nog eens herenigd wordt met een vrouw, Alex, waarmee ze in het verleden een intieme relatie had. Hoewel ze vijanden zijn geworden, worden ze ook in de gevangenis weer tot elkaar aangetrokken. Vervolgens gaat Larry ook nog eens vreemd met de beste vriendin van Piper, Polly. De relatie lijkt voorbij en de rol van Larry wordt steeds kleiner.

In het derde, nog te verschijnen seizoen, zal Larry helemaal geen rol van betekenis meer spelen. “Larry zal dit seizoen niet te zien zijn, maar de mogelijkheid blijft bestaan dat hij nog terugkeert”, vertrouwde Biggs New York Daily News toe. Tegenover het vertrek van het personage staat wel de komst van een aantal nieuwe personages in Orange is the New Black, zo werd enige tijd geleden bekend.

Naast Orange is the New Black dankt Biggs zijn bekendheid natuurlijk vooral aan zijn rollen in American Pie. Hierin speelt hij de rol van Jim Levenstein en speelde hij in één van de meeste bekende (en eerste) scenes van de American Pie-reeks, toen hij in de keuken met een appeltaart betrapt werd door zijn vader, Noah.

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie