Laatste nieuws over Netflix

Orange Is The New Black 12 juni terug op Netflix

Netflix posterNetflix heeft een aantal data bekend gemaakt waar wij – en menig abonnee – al een tijd op zat te wachten. Via een tweet heeft de streamingdienst laten weten wanneer welke serie online komt, of een vervolg krijgt op Netflix. Het gaat in totaal om zeven data.

OITNB

Het meest reikhalzend wordt er naar het nieuwe seizoen van Orange Is The New Black uitgekeken. Laten we de releasedatum van het derde seizoen daarom maar als eerste verklappen. Noteer 12 juni maar alvast in je agenda, want dan staat het complete nieuwe seizoen met Piper Chapman op Netflix. Overigens weten we één ding al zeker. Het ex-vriendje van Piper, Larry, zullen we niet meer terug zien in OITNB.

Nieuwe Netflix Originals

Een week voor de lancering van het derde seizoen van Orange Is The New Black zal er een compleet nieuwe Netflix Original gelanceerd worden. Sense 8 verschijnt op 5 juni 2015 online. In deze dramaserie worden de levens van acht totaal onbekenden van elkaar gekoppeld door een dodelijke schot dat ergens op de wereld gelost wordt. Het leven van deze acht personen neemt hierdoor een bizarre wending.

In mei mogen we de nieuwe serie Between op Netflix Nederland verwachten. De rechten van deze serie kocht Netflix in oktober aan en dat zorgde destijds voor vreugde bij Jennette McCurdy, die een hoofdrol heeft in deze dramaserie.

Ook zal vanaf 22 mei 2015 de nieuwe cabaretshow van Jen Kirkman, I’m gonna die alone (and I feel fine) exclusief op Netflix te zien zijn. Op 27 april is de komische voorstelling van Chris D’Elia: Incorrigible exclusief te zien bij de online streamingdienst.

Na OITNB

Met name 12 juni is een datum waar naar toe geleefd zal gaan worden. Gelukkig hoef je daarna niet in een zwart gat te vallen, want ook in de weken daarna is er volop nieuw aanbod te verwachten op Netflix. Op 26 juni kun je de documentaire ‘What Happened Miss Simone’ over de legendarische artieste en burgerrechtenactiviste Nina Simone bekijken op Netflix.

Wet Hot American Summer: First Day Of Camp op Netflix

Het is in Nederland altijd de vraag of het een hete zomer wordt. Mocht het weer tegenvallen, dan kun je op 17 juli de zomer in ieder geval in huis halen. De nieuwe serie van Netflix, Wet Hot American Summer: First Day Of Camp staat dan voor je klaar. De titel zegt al een hoop en ook de cast is om van te watertanden: Bradley Cooper, Janeane Garofalo, Jason Schwartzman en Paul Rudd. Onderstaande trailer bevestigt het vermoeden dat het een American Pie/Blue Mountain State-achtige serie zal worden.

Er zijn acht afleveringen gemaakt van Wet Hot American Summer, van ieder dertig minuten.

Meer…

Netflix plaatste in de tweet ook nog twee andere titels, waarvan alleen nog geen releasedate bekend is. Club de Cuervos en Narcos, een Netflix Original over Pablo Escobar, kunnen we echter wel ‘binnenkort’ op Netflix verwachten. Klik hier om te zien welke series je nog meer kunt verwachten op Netflix

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie