Netflix Daily

Netflix Daily: Alle kerstafleveringen op een rijtje, Netflix bestelt He-Man-serie

Wil jij alvast in de kerstsfeer komen? Dan maakt Netflix het een beetje makkelijker door alle kerstafleveringen op een rijtje te zetten. Daarnaast heeft de streamingdienst een He-Man-serie besteld.

Met de Netflix Daily ben je in één keer op de hoogte van alles dat er de afgelopen dag heeft afgespeeld op en rondom Netflix. Het nieuwe aanbod, het laatste nieuws, kersverse trailers en wat verder ter tafel komt.

Netflix zet kerstafleveringen series op een rijtje

Netflix heeft een overzicht gedeeld waarop we precies kunnen zien wat de kerstafleveringen zijn in een aantal populaire series op de streamingdienst. Met onder meer Friends, Gilmore Girls, How I Met Your Mother, Glee en The Big Bang Theory. Een ideale manier om alvast in de kerststemming te komen.

Netflix werkt samen met Mattel aan nieuwe He-Man-serie

Netflix gaat de samenwerking aan met Mattel voor een nieuwe He-Man-serie. We hoorden eerder al dat er gewerkt wordt aan een live-action film, maar nu komt er ook een animatieserie. Het is nog onduidelijk hoe de serie er precies uit gaat zien en wanneer hij op Netflix verwacht mag worden. Wel werd onderstaande poster al gedeeld.

He-Man poster

Trailer To All The Boys: P.S. I Still Love You + releasedatum verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van To All The Boys: P.S. I Still Love You gelanceerd. Het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before wordt op 12 februari 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en is daarmee mooi op tijd voor Valentijnsdag.

Lees alles over To All The Boys

Dit zijn de 20 meest populaire titels op Netflix in week 51

De machtsovername van Virgin River is misschien wel de meest verrassendste van 2019. De serie kwam volledig onder de radar op Netflix, maar wist in nog geen twee weken tijd de harten van veel kijkers te stelen. Het wachten op seizoen 2 is dan ook al begonnen.

Lees alles over week 51

Het nieuwe aanbod van gisteren:

Ultraviolet (2 seizoenen) Drama 2017
Il était une seconde fois (1 seizoen) Drama 2019 6.8
A Quiet Place Horror 2018 7.5
Después de la redada Docu 2019

Het volledige aanbod op Netflix
De Netflix Daily van gisteren

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?