Laatste nieuws over Netflix

Netflix lanceert in juli gloednieuwe serie Ozark

Netflix presenteert in juli een gloednieuwe serie: Ozark. Jason Bateman is gestrikt voor de hoofdrol en hij zal in de huid van Marty Byrde kruipen. Marty is het hoofd van het gezin en tevens een belangrijke pion in een groot drugskartel van Mexico.

Chicago

De familie Byrde leidt op het eerste gezicht een volstrekt normaal leven in Chicago. Marty en Wendy hebben twee tienerkinderen: Charlotte en Jonah. Er is één ding wat afwijkt van een standaard gezin: Marty is als financieel adviseur betrokken bij de witwaspraktijken van een drugskartel.

Dit drugskartel is in Mexico het op één na grootste en Marty moet er voor zorgen dat de miljoenen die hiermee binnenkomen keurig witgewassen worden. Dit gaat lang goed, maar als het fout gaat, dan gaat het ook gelijk goed fout. Marty moet met zijn gezin verplicht de skyline van Chicago de rug toekeren.

Ozark op Netflix

Missouri Ozarks wordt de nieuwe regio waar de Byrdes moeten leven en dat is een flinke omschakeling. De drukte van Chicago en de nieuwe, zeer rustige, omgeving zijn een wereld van verschil. Bovendien zijn er de problemen met het drugskartel. Ozark is een nieuw donker drama van Netflix dat vanaf 21 juli te streamen is. Ozark seizoen 1 bestaat uit tien afleveringen en naast Jason Bateman zijn er ook belangrijke rollen voor Esai Morales, Julia Garner, Marc Menchaca en Harris Yulin. Ozark tast de grenzen van kapitalisme, familiebanden en de drang om te overleven. Hieronder is de eerste teaser van Ozark te bekijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?