Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 30 2015

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. Wekelijks zijn er grote en minder grote nieuwtjes over Netflix. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Sandler: geen discriminatie op de set van The Ridiculous Six

Adam Sandler heeft het bericht dat er gediscrimineerd zou zijn op de set van The Ridiculous Six genuanceerd. The Ridiculous Six is een Netflix Original Film en geschreven, geproduceerd en geacteerd door Sandler. De film is gebaseerd op The Magnificent Seven, maar een aantal acteurs vond het script aanstootgevend en liepen vervolgens weg van de set. Het was gewoon een misverstand en als de film gereleased wordt, zal alles duidelijk zijn”, aldus Sandler tegenover The Hollywood Reporter. “De film is een grote grap, het is jammer dat sommige acteurs het te serieus nemen.”


Update Netflix ISP-speedindex

In de Netflix Newflash van week 25 werden de resultaten van de Netflix ISP-speedindex van de maand mei besproken. Inmiddels zijn we een maand verder en heeft de speedindex een update gehad. ISP staat voor Internet Service Provider en de ISP-speedindex geeft dus de snelheid van de providers weer. In Nederland heeft Caiway met een gemiddelde snelheid van 4.28 mb per seconde het snelste internet, gevolgd door Ziggo (4.21 mbs), UPC (4.11 mbs) en  Zeelandnet (4.05 mbs). Er zijn ook nog vier providers die de 4 mb per seconde net niet halen. Klanten van Tele2 hebben gemiddeld het meest trage internet met 3.53 mbs. Bekijk hier de resultaten van de Netflix ISP-speedindex.


Veelbelovende trailer van Narcos verschenen

We moeten nog ruim één maand wachten op de nieuwe Netflix Original Narcos en dan recent geplaatste trailer van deze serie doet je alvast smachten naar 28 augustus. Het kan haast niet anders of Netflix heeft met Narcos opnieuw goud in handen. De serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar, berucht vanwege het Medillinkartel in Columbia. Klik hier om de trailer van Narcos te bekijken.


Netflix zet ook in tweede kwartaal enorme stappen

Aan de populariteit van Netflix komt maar geen einde. Vorige week werden de resultaten van het tweede kwartaal gepubliceerd door Netflix en wederom was er sprake van een flinke groei. In het laatste kwartaal meldden zich 3,3 miljoen mensen zich aan bij de streamingdienst. Hiervan zijn er 900.000 woonachtig in de Verenigde Staten en de overige 2,37 miljoen komen uit andere landen. De verwachting is dat de groei van Netflix nog wel even door zal zetten, omdat de dienst zal uitbreiden naar Spanje, Italië, Portugal en Japan. Lees hier meer over de resultaten van Netflix in het tweede kwartaal.


Netflix Originals maken kans op veel Emmy Awards

Op 20 september is het zover. Dan worden de Emmy Awards uitgereikt en inmiddels zijn de nominaties bekend gemaakt. Uiteraard zijn er ook nominaties binnengekomen voor verschillende Netflix Originals. House of Cards en Orange is the New Black zijn namens Netflix de grote kanshebbers op Emmy Awards. Behalve dat deze twee series in de prijzen kunnen vallen zijn er ook veel acteurs die in Netflix Originals spelen genomineerd, zoals bijvoorbeeld Jonathan Banks voor zijn rol Mike in Better Call Saul. Klik hier om te lezen waarvoor Netflix nog meer genomineerd is voor de Emmy Awards.


Verwijderalarm: zestien titels verwijderd door Netflix

Het komt helaas voor dat Netflix zo nu en dan ook titels uit het aanbod schrapt. Iedere maand checken wij het aanbod om te controleren welke titels er zijn verwijderd. De afgelopen periode zijn er zestien films en titels verwijderd, waaronder een aantal bekende Nederlandse titels zoals Simon en Wit Licht. Klik hier om te zien welke films en series nog meer zijn verwijderd door Netflix en om te lezen waarom.


Kijktip: The Three Musketeers

En weer werd er een film met de titel The Three Musketeers aan het aanbod van Netflix toegevoegd. Op dit moment staan er vier verschillende films met allemaal dezelfde titel in het aanbod van Netflix. The Three Musketeers uit 1993 is het meest recent toegevoegd, maar misschien spreekt één van de andere drie versies je wel meer aan. De animatiefilm Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers is vooral geschikt voor de kinderen, daarnaast is er in 2014 een (goed beoordeelde) serie over The Three Musketeers gemaakt. In 2011 speelde Orlando Bloom een hoofdrol in de film The Three Musketeers. Welke van de vier ga jij kijken?


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?