Laatste nieuws over Netflix

The Stranger wordt eerstvolgende Coben-serie met Richard Armitage

The Stranger wordt na Safe de tweede Netflix-serie van de hand van Harlan Coben. Afgelopen kalenderjaar sloot Netflix een overall deal met de auteur om een groot aantal van zijn boeken te gaan verfilmen. The Stranger is daarvan de eerste die in productie gaat, met hetzelfde team dat al verantwoordelijk was voor Safe.

Achtdelige thriller

Safe met Michael C. Hall werd begin 2018 een zeer succesvolle limited serie. Het afgeronde verhaal kreeg geen vervolg, want Netflix wil juist meer limited series maken van de hand van Coben. De eerste daarvan wordt dus The Stranger. Het zal gaan om een achtdelige thriller, geproduceerd door dezelfde ploeg die ook verantwoordelijk was voor Safe. De productie zal in maart gaan beginnen, het is onduidelijk of de serie daardoor al in 2019 zal verschijnen op Netflix.

Een geheim over je vrouw

Voor de hoofdrol is Richard Armitage vastgelegd, die eerder al te zien was in onder meer The Hobbit. Hij speelt Adam Price, die gelukkig getrouwd is en twee kinderen heeft. Zijn leven wordt compleet op zijn kop gezet wanneer een vreemdeling hem een geheim verteld over zijn vrouw. De onthulling katapulteert hem in een wereld van samenzweringen en gevaar. In Nederland is het boek van Coben verschenen onder de naam De Vreemde.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?