Laatste nieuws over Netflix

Kristen Bell in Netflix miniserie The Woman in the House

The Woman in the House Kristen Bell

Kristen Bell (The Good Place) is binnenkort op Netflix te zien in een gloednieuwe miniserie genaamd The Woman in the House. Naast de rol van Anna gaat ze ook aan de slag als uitvoerend producent van de serie. De thrillerserie heeft nog geen releasedatum meegekregen.

The Woman in the House

In The Woman in the House kruipt Bell in de rol van Anna. Het gaat niet goed met Anna sinds ze een gebroken hart heeft en aan een drankprobleem lijdt. Voor Anna voelt inmiddels elke dag hetzelfde en ze ziet de wereld langzaam aan zich voorbijgaan. Alles verandert als er een aantrekkelijke buurman in het spel komt. Maar dan brengt een gruwelijke moord haar volledig terug bij af.

The Woman in the House op Netflix

Wanneer de achtdelige miniserie The Woman in the House naar Netflix komt, is nog onduidelijk. Het is daarnaast ook nog niet bekend wie naast Bell te zien zullen zijn in de reeks. Wel is duidelijk dat Will Ferrell, Jessica Elbaum en Brittney Segal namens Gloria Sanchez Productions verantwoordelijk zijn voor de productie. Rachel Ramras, Hugh Davidson en Larry Dorf zijn de makers en showrunners van de miniserie.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?