Laatste nieuws over Netflix

Lilyhammer seizoen 3 nu op Netflix

Lilyhammer Seizoen 3 Netflix Original Het derde seizoen van Lilyhammer is op 21 november verschenen op Netflix in Nederland. De Netflix Original met Steven van Zandt als Frank Tagliano in de hoofdrol is een komische actie-serie, waarvan de afgelopen twee winters de eerste seizoenen verschenen. Ook het derde seizoen zal exclusief te zien zijn op Netflix en inmiddels is de trailer gepubliceerd!

Lilyhammer begint in New York, waar Frank Tagliano (Steven van Zandt, eerder een glansrol in The Sopranos) zijn leven niet meer zeker is. Nadat zijn hondje wordt neergeschoten besluit The Fixer om mee te werken met justitie. Zijn enige eis is wel dat hij een nieuw leven kan starten. Als nieuwe woonplaats kiest hij Lilyhammer, omdat hij in 1994 verliefd op het kleine Noorse plaatsje is geworden door de Olympische Spelen. Zo vertrekt hij met slechts één koffer, een Noorse taalcursus op zijn koptelefoon en een nieuwe naam naar de sneeuw: Giovanni Henriksen, kortaf Johnny.

Johnny sluit al snel vriendschap met een aantal nietsnutten in Lilyhammer, die allemaal werkeloos rondhingen. Daar kwam snel verandering in, want Johnny nam al snel het dorp over. De relatieve rust voor de inwoners was voorbij met de komst van onder meer nachtclub De Flamingo. Van hieruit regelt Johnny al zijn (illegale) zaken, koopt mensen om of zet ze juist zwaar onder druk. Tussendoor heeft hij ook andere zorgen, want zijn nieuwe leven wordt steeds ingewikkelder als zijn verleden hem weet te achterhalen.

UPDATE: Inmiddels is de trailer van het derde seizoen gepubliceerd door Netflix. Daarin wordt duidelijk dat er nieuwe gezichten zullen debuteren, waaronder Bruce Springsteen. De serie speelt zich nog altijd af in Lilyhammer, maar door een drugsdeal zal er ook een reis naar Brazilië worden gemaakt. Daarbij wordt het ook steeds warmer onder de voeten van Johnny. Zo wordt hij neergeschoten en zint vervolgens op wraak.

UPDATE 21 november: Het derde seizoen van Lilyhammer staat vanaf nu online! Er zijn acht nieuwe afleveringen toegevoegd!

Lilyhammer seizoen 3: de trailer

Lees hier alles over Lilyhammer.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?

1 Reactie