Netflix Newsflash

Netflix Newsflash Extra: House of Cards • 13 Reasons Why

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen kort samengevat.

Kleed je als Frank Underwood of Claire Underwood

Een beetje politicus speelt machtsspelletjes als geen ander, maar het oog wil ook wat. Hoe kleedt dit beruchte echtpaar zich voor de Washingtonse wandelgangen van de macht? Met welke accessoires weten zij vriend en vijand om hun vinger te winden en hoe lopen ze er eigenlijk bij tijdens het sporten? Wil jij net als Frank Underwood of Claire Underwood over straat, dan kan dat nu, want de stylen van de personages uit House of Cards zijn opgespeurd.


Orange is the New Snack

Iedereen wil een graantje meepikken nu het vijfde seizoen van Orange is the New Black is verschenen op Netflix. Ook Sesamstraat komt nu met een variant. Nadat de Amerikaanse poppen van Sesamstraat al met een versie van Game of Thrones waren gekomen, presenteren ze nu Orange is the New Snack. Het is een erg komisch filmpje geworden, waarin de Sesamstraat-poppen de rollen van de Litchfield-bewoners aannemen. Absoluut het kijken waard!


Mogelijk doorbraak in Making a Murderer-zaak

Na maanden van stilte is er eindelijk weer nieuws over Making a Murderer. De advocaat van Steven Avery heeft bewijs aan de rechter getoond waaruit moet blijken dat zijn cliënt absoluut niet de moordenaar van Teresa Halbach is. Hij leverde een dik boekwerk in bij de rechtbank en als het verhaal serieus wordt genomen, dan kan het voor grote veranderingen zorgen in de zaak.


Jenji Kohan mag voor Netflix nu ook een serie over Jezus maken

Na Orange is the New Black en (binnenkort) GLOW heeft Jenji Kohan een nieuwe opdracht van Netflix gekregen. De bedenkster van OITNB en GLOW gaat voor de streamingdienst aan de slag met een verhaal over de tienerjaren van Jezus. Het verhaal wordt gebaseerd op The Wonder Years, een sitcom uit de jaren negentig. In gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Kohan dat ze met de serie over Jezus over een aantal grenzen gaan.


Selena Gomez over de kritiek op ‘haar’ 13 Reasons Why

13 Reasons Why blijft de gemoederen bezig houden. Inmiddels is het al even geleden dat de serie op Netflix is verschenen, maar nog altijd zijn de heftige gebeurtenissen in de serie reden voor discussie. Selena Gomez heeft nu, als executive prodcer, gereageerd op de kritiek. In de reactie maakte Gomez duidelijk dat er juist bewust voor gekozen is om met schokkende beelden en onderwerpen te komen.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?