Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 22 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Medewerkers ABN Amro mogen niet meer Netflixen

Medewerkers van ABN Amro is gevraagd om met de laptop van de zaak geen gebruik meer te maken van streamingdiensten als Netflix en Spotify. De laptops delen namelijk netwerkcapaciteit met klanten die willen internetbankieren. Het gebruik maken van een dienst als Netflix kost zo’n vijftien procent van de capaciteit, die daar eigenlijk niet voor bedoeld is. Vandaar dat de bank de medewerkers een verbod heeft opgelegd om – ook buiten kantooruren – niet te Netflixen met de laptop van de zaak.


Spacey maakt vergelijking tussen Frank Underwood en Donald Trump

Seizoenen lang hebben we met verbazing naar House of Cards gekeken. Met open mond vroegen we ons af of het ook in het echt er zo aan toe zou kunnen gaan in Washington. Sinds Donald Trump president is van de Verenigde Staten willen steeds meer mensen daadwerkelijk antwoord op deze vraag. In de aanloop naar de lancering van House of Cards seizoen 5 ging Kevin Spacey voor het eerst in op de vergelijking tussen zijn personage, Frank Underwood, en Donald Trump.


Deze titels verschijnen in juni op Netflix

We hebben van Netflix een aardig beeld gekregen van de titels die in juni toegevoegd zullen worden aan het aanbod. De streamingdienst heeft weer een lijst met ons gedeeld waarin een hoop fraaie films en series staan. De maand begint gelijk goed, want Robocop 1, 2 en 3 worden toegevoegd. Richting het einde van de maand verschijnt het vijfde seizoen van New Girl en daar tussenin zal Netflix nog veel meer populaire titels aan het aanbod toevoegen.


Einde van Fargo nadert, ondanks het succes

Het derde seizoen van Fargo loopt momenteel op Netflix, maar het kan zomaar zijn dat dit ook het laatste deel van de reeks wordt. De directeur van FX, dat de rechten in Amerika beheert van Fargo, heeft namelijk zijn angst uitgesproken dat het goed mogelijk is dat bedenker Noah Hawley geen ideeën meer heeft voor een nieuw seizoen. “Er komt mogelijk nooit meer een Fargo. Tenzij Noah Hawley een briljant idee heeft dat hij net zo goed kan maken als de voorgaande drie.”


Rol van Malcolm Merlyn in Arrow zit er op

Het vijfde seizoen van Arrow is ten einde gekomen, maar er is een zesde seizoen in aantocht. Daarin zullen we Malcolm Merlyn niet meer terugzien. John Barrowman bespeelde de rol van Malcolm vijf seizoenen lang, maar er is door de schrijvers van de serie voor gekozen om hem uit de serie te schrijven. Op zijn eigen Facebook-pagina laat Barrowman weten dat hij tot zijn teleurstelling niet meer terug keert in de volgende seizoenen van Arrow.


Wat vind jij de beste titels van mei op Netflix?

De lijstjes met Beste Series, Beste Films en Beste Documentaires op Netflix van de maand mei zijn afgelopen weekend weer door ons gepresenteerd. Wij zijn echter ook benieuwd hoe jij hierover denkt. Van welke nieuwkomers op Netflix heb jij de afgelopen maand ontzettend genoten? Geef het aan ons door en later deze week zullen wij met de uitkomsten van deze mini-enquête op de proppen komen.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?