Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 18 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Roer gaat om bij Scream

Om van het derde seizoen van Scream een groot succes te kunnen maken, heeft men besloten om in te grijpen. Niet alleen zijn de oude showrunners uitgezwaaid, ook is besloten om afscheid te nemen van de oude cast. Op die manier hoopt men dat het derde seizoen een groot succes zal worden. Het eerste seizoen van de MTV-serie werd lovend ontvangen, maar dat was niet het geval over het tweede seizoen. Er zijn dan dus ook wijzigingen aangekondigd voor Scream, deze serie is ook te zien op Netflix.


Trailer House of Cards seizoen 5

House of Cards seizoen 5 komt eind deze maand op Netflix en de streamingdienst heeft nu dan ook de langverwachte trailer gelanceerd. Duidelijk wordt dat Frank en Claire Underwood vol de aanval in gaan zetten om de macht te behouden. En niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Op 30 mei verschijnen alle afleveringen van House of Cards seizoen 5 op Netflix. Een jaar geleden werd het vierde seizoen afgesloten met de duidelijke boodschap van Frank en ook nu heeft Underwood alvast wat te vertellen.


Selena Gomez laat van zich horen over 13 Reasons Why

Als één serie dit kalenderjaar veel heeft losgemaakt is het wel 13 Reasons Why. Behalve dat de reeks erg populair is, is er ook veel kritiek over met name de wijze waarop de zelfmoord van Hannah in beeld is gebracht. Producent Selena Gomez heeft nu voor het eerst gereageerd op alle kritiek. Tegenover AP heeft ze laten weten zelfmoord geen makkelijk thema is, maar zeer blij is met de wijze waarop de serie uiteindelijk geworden is. En daarnaast is ze blij dat er zo massaal over wordt gesproken. Een tweede seizoen lijkt ook op komst.


Dit zijn volgens jullie de beste titels van april

Voor het weekend vroegen we wat voor jullie de beste titels van april waren. Zowel series, films en documentaires. Jullie hebben massaal laten weten wat de favorieten waren en we brengen dan ook bij deze jullie lijst! De categorie series hadden we gesplist in nieuwe series en nieuwe seizoenen van series. De meest populaire serie was overduidelijk Girlboss.


Chris Rock en Adam Sandler samen aan de slag

Chris Rock en Adam Sandler staan allebei onder contract bij Netflix, nu gaan ze ook samen een productie maken. Eerder werkten ze al samen bij The Grown Ups en de komieken worden herenigd voor The Week Of, geregisseerd door Robert Smigel. Hij heeft het script samen met Sandler geschreven. Het verhaal speelt zich af in de week voor een bruiloft van de kinderen van Rock en Sandler. De opnames zijn deze zomer in New York en in 2018 komt The Week Of op Netflix.


Hacker zet afleveringen OITNB al online

Liefst tien afleveringen van Orange is the New Black seizoen 5 zijn dit weekend op illegale torrentsites online verschenen. De hacker The Dark Overlord bracht eerder in de week dreigementen naar buiten dat hij de afleveringen online zou zetten, behalve als Netflix hem zou betalen. Online zijn inmiddels tien afleveringen te vinden en is de FBI een onderzoek gestart naar de hack.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?