Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 13 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Selena Gomez wilde geen rol in 13 Reasons Why

Vrijdag 31 maart debuteert 13 Reasons Why op Netflix en deze Original is geproduceerd door Selena Gomez. Eerder zagen wij haar al als actrice in een Netflix Original, The Fundamentals of Caring, maar voor haar eigen serie zag ze dat niet zitten. In de nieuwe dramareeks zou Gomez zelf ook prima passen, maar tegenover The New York Times liet het multitalent weten dat ze meer ambities heeft dan acteren alleen. “Ik vind het fijn dat ik er zelf geen rol in heb.”


Adam Sandler mag nog eens vier films voor Netflix maken

De samenwerking tussen Adam Sandler en Netflix bevalt. Beide partijen zijn namelijk een nieuwe deal overeengekomen. In 2014 spraken zij al af dat Sandler vier films voor de streamingdienst zou maken en hier gaan er nog minimaal vier bijkomenThe Ridiculous 6 en The Do-Over waren de eerste twee projecten van Sandler. In april wordt de derde film van de Amerikaan toegevoegd aan het aanbod: Sandy Wexler.


Pretty Little Liars seizoen 7 gaat in april verder op  Netflix

Vorige week was het nog een gerucht, maar het is nu bevestigd door Netflix: Pretty Little Liars seizoen 7b gaat volgende maand al van start bij de streamingdienst. Waar we op het eerste deel van het laatste seizoen nog maanden moeten wachten, is dat voor het tweede deel niet het geval. Netflix heeft wederom een deal weten te maken, waardoor het wekelijks de nieuwste aflevering van Pretty Little Liars mag aanbieden.


Netflix overweegt film over Motley Crue

Netflix is in gesprek met partijen om een film te maken over de heavy metal band Motley Crue. De wereldberoemde band uit de jaren tachtig was voor een schrijver van The New York Times al reden genoeg om een boek te schrijven. Dirt wordt nu mogelijk verfilmd.


Orange Is The New Black-koppel getrouwd

Liefde speelt in Orange Is The New Black een grote rol, maar ook als er niet gefilmd wordt ontstaan er onderling relaties. Onlangs is een stel zelfs getrouwd in Palm Springs. Samira Wiley, bekend als Poussey, heeft een relatie met schrijfster Lauren Morelli en sinds kort zijn ze dus getrouwd.


Gemengde reacties op verfilming manga Death Note

Vorige week werd bekend dat Death Note verfilmd gaat worden in opdracht van Netflix. Door veel liefhebbers van deze manga-reeks werd hier enthousiast op gereageerd. Toch zijn er ook kritische geluiden, omdat het door sommigen betreurd wordt dat de verfilming een westerse versie van Death Note wordt.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?