Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 12 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

De allerlaatste trailer van Pretty Little Liars 

In de Verenigde Staten gaat volgende maand het allerlaatste deel van Pretty Little Liars van start. Het zevende seizoen is ook het laatste, ook al zijn er wat geruchten dat er mogelijk toch een vervolg krijgt. Vooralsnog gaan we er vanuit dat het na seizoen zeven stopt en van het slotdeel is inmiddels de trailer verschenen. Die trailer staat vooral in het teken van afscheid nemen. Het is overigens nog niet bekend wanneer Pretty Little Liars seizoen 7 (deel 2) op Netflix begint.


Sterren worden duimpjes op Netflix

De sterren op Netflix verdwijnen. Als gebruiker kon je titels die je gekeken had beoordelen door het geven van sterren. Eén ster was een slechte beoordeling en vijf sterren betekenden dat je enthousiast was. Dit systeem gaat flink op de schop, ook omdat de sterren niet het gewenste effect hebben. Er komt nu iets eenvoudigers voor in de plaats: de duim. Met een duim omhoog, of omlaag kun je straks aangeven wat je van de film of serie vond.


Master of None seizoen 2 bijna op Netflix

Het tweede seizoen van Master of None is bijna daar. Zo’n anderhalf jaar na het eerste seizoen gaat de komedieserie van Aziz Ansari verder op Netflix. De komiek kondigde de terugkeer van zijn serie, die vorig jaar twee Emmy-awards in de wacht sleepte, zelf aan via social media. Dev is lang op reis geweest en keert uiteindelijk weer terug in New York en hij wordt hier gelijk weer geconfronteerd met verschillende uitdagingen.


Netflix komt met een optie om intro over te slaan

Dankzij Netflix hebben we ontdekt hoe heerlijk het kan zijn om series te verslinden, door achter elkaar meerdere afleveringen te bingen. Een nadeel hiervan? Het intro van de serie. Soms duurt dit wel een paar minuten, terwijl je dat niet keer op keer hoeft te zien. Gelukkig komt Netflix nu met een oplossing!


Netflix maakt The Other Side Of The Wind na jaren toch af

The Other Side Of The Wind was een project van Orson Welles. Toen hij echter overleed in 1985 kwam de productie van deze film echter stil te liggen. Netflix gaat er nu voor zorgen dat de film toch voltooid zal worden. De streamingdienst heeft de rechten gekocht en gaat The Other Side Of The Wind restaureren en afmaken.


Pauzes voor Shadowhunters en Riverdale op Netflix

Shadowhunters en Riverdale zijn twee series waarvan normaal gesproken wekelijks nieuwe afleveringen op Netflix verschijnen. Op dit moment is daar even geen sprake van. Shadowhunters heeft een mid-season-break en gaat pas over een paar maanden weer verder en ook Riverdale ligt even stil. Gelukkig is die pauze van niet zo’n lange duur.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?