Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 15 2017

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week!

Onduidelijkheid over vervolg van Gilmore Girls: A Year in the Life 

Krijgt Gilmore Girls: A Year in the Life nu wel een vervolg, of niet? Onlangs kregen we nog hoop, toen Ted Sarandos namens Netflix aan gaf dat er gesproken was met de schrijvers. De hoofdrolspelers Lauren Graham en Alexis Bledel zorgen nu echter weer voor verwarring. In een interview lieten de dames weten dat ze nog niets gehoord hebben over een tweede seizoen van Gilmore Girls: A Year in the Life en dus is het allerminst zeker of er ooit antwoord op de vraag komt, die is ontstaan na de cliffhanger van seizoen 1.


Nieuw castlid voor tweede seizoen Jessica Jones

Van Jessica Jones komt er in ieder geval wel een tweede seizoen, dat is al even duidelijk. Behalve dat nieuws is er verder nog niet veel bekend over het nieuwe seizoen over de Marvel-heldin. Deze zomer zien we haar natuurlijk terug in The Defenders, maar waar seizoen 2 van Jessica Jones over gaat is nog niet bekend. Wel is inmiddels duidelijk geworden dat Janet McTeer is toegevoegd aan de cast voor het tweede seizoen. Zij zal een enorme impact op het leven van Jessica Jones hebben.


The 100 en Arrow liggen rest van de maand stil

De wekelijkse kijkers van The 100 en Arrow hebben het gisteren (maandag) al gemerkt: er was geen nieuwe aflevering. Voorlopig komen er ook geen afleveringen meer bij voor beide series en dat komt omdat de uitzendingen van The 100 en Arrow momenteel stil liggen in Amerika. Lees hier wanneer er weer nieuwe afleveringen van The 100 en Arrow op Netflix verwacht worden.


Chief product officer verlaat Netflix na achttien jaar

Neil Hunt, chief product officer, verlaat Netflix na achttien jaar. Hunt was betrokken bij de oprichting én de opkomst van de streamingdienst. Vanaf juli is er een nieuwe chief product officer. De vacature is intern opgevuld, want Greg Peters is de nieuwe chief product officer. Naast Hunt verlaat ook Tawni Cranz, chief talent officer, het bedrijf. Zij gaat elders op zoek naar een nieuwe uitdaging.


Alweer een nieuwe showrunner voor Designated Survivor

De makers van Designated Survivor hebben afscheid genomen van Jeff Melvoin als showrunner van de serie. Melvoin blijft wel aan als executive producer, maar na een paar maanden wordt hij alweer aan de kant geschoven als showrunner. Hij zal vervangen worden en vermoedelijk gaat zijn opvolger meedenken over de verhaallijnen van het tweede seizoen. De bevestiging voor het nieuwe seizoen moet echter nog komen.


Amsterdam speelt grote rol in trailer Sense8 seizoen 2

Netflix heeft gisteren (maandag) de eerste beelden van de trailer van Sense8 seizoen 2 getoond. Daarin zien we veel beelden van Amsterdam. Zo opent de officiële trailer met een shot van de Nachtwacht in het Rijksmuseum. Daarna zien we nog meerdere shots van de Sensates in Amsterdam en dus mogen we er vanuit gaan dat onze hoofdstad een belangrijke rol zal spelen in het nieuwe seizoen van Sense8.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?