Beste van de Maand Laatste nieuws over Netflix

TOP 5: De fraaiste titels van april op Netflix

Outlander Netflix
De maand april nadert het einde en dus blikken wij, inmiddels traditiegetrouw, terug op de maand die (bijna) achter ons ligt. Wij hebben met speciale aandacht de vijf fraaiste titels die in april op Netflix zijn verschenen geselecteerd. Het is een mooie lijst geworden en uitermate geschikt om te gebruiken tijdens de meivakantie, aangezien het weer niet echt uitnodigt om naar buiten te gaan.

Outlander

De serie Outlander is een verfilming van de boeken van Diana Gabaldon. In Engeland staan de boeken gewoon bekend als ‘Outlander’, maar in Nederland staan de boeken onder de Reiziger-reeks op de plank in de boekenwinkels. De boeken waren al populair, maar ook de serie is zeer goed ontvangen. Het meeslepende verhaal van Outlander gaat over twee geliefden die van elkaar gescheiden zijn door de tijd. Het spannende eerste seizoen is nu op Netflix te zien en telt liefst zestien afleveringen van een uur. De hoofdrollen worden ingevuld door Caitriona Balfe en Sam Heughan.

Bekijk de serie op Netflix

Hoe Tem je een Draak

Hoe Tem je een Draak is een zeer populair verhaal onder de kinderen, maar ook de ouders kunnen hun blik maar met moeite van de televisie afbuigen wanneer dit familieavontuur aan staat. De animatiefilm kwam in 2010 uit en was een daverend succes. Het zoontje van de vikingleider moet een draak doden om zijn moed te bewijzen. Dit is echter wel het laatste wat Hiccup wil en hij komt met het idee om een draak te temmen. Op medestanders hoeft hij niet te rekenen en het blijkt ook wel waarom. Het temmen van een draak gaat niet zonder slag of stoot…
Inmiddels is er exclusief op Netflix een serie over Hoe Tem je een Draak verschenen. Mocht de film Hoe Tem je een Draak in de smaak vallen, dan kan ook de serie gekeken worden.

Bekijk deze film op Netflix

Arrow seizoen 3

Er werd al zeer lang uitgekeken naar het derde seizoen van Arrow, aangezien het tweede seizoen begin vorig jaar al op Netflix was verschenen. Toen het derde seizoen plotseling in april werd toegevoegd door de streamingdienst was er veel vreugde. Ook na twee spannende seizoenen is de reeks over Green Arrow nog altijd boeiend. In het derde seizoen worden een aantal nieuwe karakters geïntroduceerd, waaronder Ray Palmer, CEO van Palmer Industries. Ook Palmer zal de strijd aan gaan tegen het kwaad. De koek is na drie seizoenen nog niet op overigens, want er is ook een vierde en vijfde seizoen van Arrow (op komst). Wanneer deze op Netflix verschijnen is echter nog niet bekend.

Bekijk deze serie op Netflix

Ant-Man

Zoals wel vaker aangegeven op deze website heeft Netflix een deal met Marvel. Deze deal houdt onder andere in dat er vijf Netflix Originals gemaakt worden, maar de laatste tijd zien we ook steeds meer Marvel-films die recentelijk in de bioscoop te zien waren. Avengers Age of Ultron is hier een voorbeeld van, maar in april werd Ant-Man toegevoegd. Vorig jaar was deze film nog in de bioscoop te zien en nu dus al op Netflix. In Ant-Man wordt een jas gestolen. Door deze jas wordt de dief zo klein als een insect, mét bovennatuurlijke wapens. De jacht op hem wordt al snel geopend en zijn grootste belager beschikt over dezelfde wapens.

Bekijk deze film op Netflix

Trainspotting

Natuurlijk zien we graag het nieuwste aanbod op Netflix, maar het is ook fijn als er een golden oldie aan het aanbod wordt toegevoegd. Gelukkig vergeet Netflix dat niet en zo verscheen in april bijvoorbeeld Trainspotting op Netflix. Dit klassieke verhaal over de aan heroïne verslaafde vrienden was in 1996 voor het eerst te zien. Twintig jaar later is de dramafilm nog altijd de moeite waard. Als Mark Renton besluit dat hij genoeg heeft van de drugs en clean wilt worden werken zijn zogenaamde vrienden niet mee. Zij zorgen er voor dat Mark zijn oude leven maar moeilijk los kan laten.

Bekijk deze film op Netflix

Bekijk ook:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?