Laatste nieuws over Netflix

Z Nation seizoen 4 nog in maart op Netflix

Z Nation seizoen 2 Netflix

Het vierde seizoen van Z Nation staat voor de deur op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we nog deze maand aan de slag kunnen met de dertien afleveringen van het vierde seizoen van de zombieserie. Het nieuws omtrent seizoen 4 is naar buiten gebracht in dezelfde week als dat prequel Black Summer is aangekondigd.

Zombieserie

Z Nation is één van de zombieseries die bij Netflix te bekijken is. De serie begint drie jaar nadat het zombievirus de Verenigde Staten heeft vernietigd. Een team begint aan een levensgevaarlijke missie om de enige bekende overlevende van de pest te transporteren van New York naar Californië in de hoop dat hij kan helpen bij het ontwikkelen van een nieuw vaccin.

Black Summer

Deze week werd ook bekend dat Z Nation een prequel krijgt. De prequel heet Black Summer en speelt zich af in hetzelfde universum als Z Nation. Daarin zien we ook hoe een team moet vechten tegen een zombie-apocalyps. Het eerste seizoen van Black Summer wordt op 11 april op Netflix verwacht.

Z Nation seizoen 4 razendsnel op Netflix

De laatste tijd was het stil rondom Z Nation seizoen 4 en Netflix. Nu heeft de streamingdienst echter alsnog bekendgemaakt dat we op 30 maart aan de slag kunnen met alle dertien nieuwe afleveringen van de post-apocalypische serie. Het vierde seizoen werd eind 2017 al uitgezonden bij Syfy in de Verenigde Staten. In de laatste maanden van 2018 verscheen seizoen 5 van Z Nation daar. Dat seizoen kunnen we waarschijnlijk in Q1 van 2020 op Netflix verwachten.

Bekijk de trailer van Z Nation seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?