Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 45 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix inderdaad bezig met offline kijken, maar niet voor iedereen

Het is al tijden een veelbesproken onderwerp: een offline-functie van Netflix. Er gingen geruchten dat Netflix het nog voor het einde van 2016 mogelijk zou maken dat er ook zonder internetverbinding naar films en series gekeken kon worden. Voor het eerst heeft de streamingdienst nu laten weten dat er inderdaad aan een offline-funtie wordt gedacht, maar dat deze niet bedoeld zijn voor landen als Nederland. Als er een offline-functie wordt uitgerold, dan komt deze alleen beschikbaar in landen waar Wi-Fi en mobiele data nog niet breed beschikbaar zijn.


Breaking Bad-bekende mogelijk in seizoen 3 Better Call Saul

Begin 2017 wordt het derde seizoen van Better Call Saul op Netflix verwacht, maar veel details zijn er nog niet bekend gemaakt. Zolang die uitblijven, dan zullen er geruchten blijven staan. In het geval van Better Call Saul gaan die vaak over castleden van Breaking Bad die mogelijk te zien zullen zijn in de spin-off. Dit keer is de naam van Gus Fring weer opgedoken. Dit gerucht ontstond, omdat er door fans gekeken werd naar de eerste letter van de titels van de nieuwe afleveringen. Daar kan inderdaad een hint in verborgen zitten.


Verwijderalarm: Suits wordt binnenkort verwijderd

Dat er titels van Netflix verdwijnen is inmiddels algemeen bekend. Het komt echter slechts eens in de zoveel tijd voor dat er echt een blockbuster geschrapt wordt uit het aanbod. Begin december is het wat dat betreft weer een keer raak. De rechten van Suits lopen af en dus is de streamingdienst noodgedwongen om de serie uit het aanbod te halen. Het is bovendien niet de enige titel die gaat verdwijnen. Daarnaast zijn er de afgelopen weken al tientallen films en series verwijderd door Netflix. Ook hier zaten populaire titels tussen, al waren deze niet van dezelfde grootte als Suits.


Verantwoordelijke voor Netflix Original Films vertrekt

Pauline Fischer vertrekt bij Netflix. Fischer zorgde voor het aankopen van Netflix Original Films en hoewel de streamingdienst hier de laatste jaren juist meer focus op legt, besloot de Amerikaanse om een eigen bedrijf op te zetten. Het is niet bekend gemaakt waarom Fischer hier voor gekozen heeft. Sinds 2008 werkte ze al voor Netflix en de laatste jaren hield zij zich bezig met het aankopen van filmrechten. Zo was zij verantwoordelijk voor het aankopen van Beasts of No Nation, de allereerste Netflix Original Film.


Foto’s van de échte mensen uit Narcos

Narcos is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Pablo Escobar. De serie van Netflix wordt geroemd, omdat het verhaal erg dicht bij de waarheid wordt verteld. Natuurlijk is ook geprobeerd om de acteurs te laten lijken op de mensen die zij vertolken. Er kan nu een vergelijking worden gemaakt, want er is nu een filmpje opgedoken waarin de daadwerkelijke personen te zien zijn en vergeleken worden met de acteurs.


Fanfavoriet keert terug in Stranger Things seizoen 2

Er kan eigenlijk geen week voorbij gaan zonder nieuws over Stranger Things. Ook nu was dat weer het geval. Dit keer werd er meer bekend over de cast van Stranger Things voor het nieuwe seizoen. Het lijkt er namelijk op dat Eleven, één van de fanfavorieten, ook in Stranger Things seizoen 2 te zien is. Daarnaast zijn er ook aanwijzingen voor de terugkeer van een ander populair personage uit de hitserie van Netflix.

Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?