Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 44 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Nashville seizoen 5 zit er aan te komen

Nog even en het vijfde seizoen van Nashville gaat van start. Het was enige tijd onzeker of er wel een vijfde seizoen zou komen, maar het Amerikaanse Country Music Television bracht redding. De afgelopen maanden vonden de opnames plaats en hiervan is in de Verenigde Staten begin 2017 het resultaat te zien. Country Music Television heeft de releasedatum van Nashville seizoen 5 inmiddels bekend gemaakt. In de eerste week van januari 2017 is het gelijk raak, maar of wij in Nederland gelijk mee kunnen kijken is nog de vraag.


Eerste beelden van Netflix Original Film over Barack Obama

Op 16 december lanceert Netflix een nieuwe Original Film: Barry. Deze film gaat over de jeugdjaren van Barack Obama, de huidige president van de Verenigde Staten. Obama wordt gespeeld door Devon Terrell. In Barry wordt ingezoomd op de jaren 1981 en 1982. In die periode verhuisde Obama naar New York, om daar te studeren aan de Columbia University. Anderhalve maand voor de lancering van Barry op Netflix heeft de streamingdienst de eerste beelden vrijgegeven. Klik hier om ze te bekijken.


TOP 5 Fraaiste titels van de maand oktober op Netflix

De maand oktober zit er op. November is van start gegaan en daarom blikken wij terug op de maand die achter ons ligt. Oktober was nogal een drukke maand. Bijna 400 titels werden er door Netflix aan het aanbod toegevoegd. Dat zorgde er voor dat er behoorlijk gepuzzeld moest worden om de TOP 5 samen te stellen, er kwamen nogal veel films en series in aanmerking. Uiteindelijk is de keuze op deze vijf titels gevallen.


Netflix werkt aan serie over rassenspanningen in Amerika

Er komt een Netflix Original Serie over de rassenspanningen in de Verenigde Staten. Deadline meldde dat een deal over een serie over dit onderwerp nagenoeg rond is. Het betreft een fictieve serie, maar er wordt direct een link gelegd met de realiteit. In Amerika zijn de spanningen de laatste jaren weer opgelaaid, nadat er in diverse staten zwarte burgers om het leven zijn gekomen, nadat zij beschoten werden door de politie.


The Defenders strikt gerenomeerde regisseur voor twee afleveringen

S.J. Clarkson neemt de regie van de eerste twee afleveringen van The Defenders voor haar rekenening. Clarkson is een gerenomeerde regisseur. Zo regiseerde zij eerder al twee afleveringen van Jessica Jones, een andere Marvel-serie voor Netflix. Bovendien werkte ze mee aan Orange is the New Black en The Bridge. Het feit dat het Marvel gelukt is om Clarkson voor The Defenders te strikken, zorgde voor een blije Marvel-baas.


Drie Marvel-series verschijnen in 2017 op Netflix

Over series van Marvel gesproken. In 2017 kunnen de fans van deze series hun hart ophalen. Er zullen dan namelijk niet één, niet twee, maar drie Marvel-series op Netflix verschijnen. De afgelopen twee jaar werden er per jaar steeds twee series van Marvel toegevoegd, maar in 2017 wordt dat er dus één meer. Dat heeft alles te maken met The Punisher, die na het succes van Daredevil seizoen 2 tegen de verwachtingen in een eigen serie kreeg.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?