Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 36 2016

Netflix Newsflash1

Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

Netflix abonnees bereid om meer te betalen

Niet zo heel lang geleden verhoogde Netflix de prijs van de abonnementen voor veel leden. Dat resulteerde uiteraard in een aantal ontevreden reacties, maar nu blijkt echter dat er ook genoeg mensen zijn die bereid zijn om nog iets meer voor de streamingdienst te betalen. Een onderzoek van TiVo’s Digitalsmiths division onder een groep leden van Netflix leverde dit opvallende resultaat op. Zestig procent van de deelnemers aan het onderzoek gaven namelijk aan dat zij het abonnement van Netflix niet opzeggen als de prijs op korte termijn wederom omhoog gaat.


Stranger Things schopt het tot Lucky TV

De Stranger Things-hype is groot. Heel erg groot. Er worden mixtapes en logo-maak-websites gelanceerd en nu doet ook Lucky TV mee aan de hype. Lucky TV maakt voor iedere uitzending van De Wereld Draait Door een afsluitend clipje. Vaak zijn dit hilarische beelden, waarin Koning Willem Alexander (Willy) en Koningin Maxima (Max) vaak de hoofdrol spelen. Ook in de Lucky TV waarin de link naar Stranger Thinks wordt gelegd speelt Willy een hoofdrol. Klik hier om het fragment van Lucky TV te bekijken.


Stranger Things seizoen 2 dan eindelijk bevestigd

Over Stranger Things gesproken. Het hing al een tijd in de lucht, maar het tweede seizoen van Stranger Things is dan eindelijk bevestigd door de streamingdienst. Door de ongekende populariteit van deze serie kon dat nieuws haast niet uitblijven, maar omdat het bericht zo lang op zich liet wachten ontstonden er hier en daar toch wat twijfels. Uiteindelijk bleek dat paniek om niets, want het bericht kwam via Netflix naar buiten dat er gewoon een tweede reeks gemaakt wordt.


Makers Mythbusters gaan aan de slag voor Netflix

Er komt een nieuw wetenschappelijk programma, exclusief op Netflix. Drie medewerkers van Mythbusters gaan voor Netflix een serie maken en ook hierin gaat de wetenschap een hoofdrol spelen. Grant Imahara, Tory Belleci en Kari Byron zijn aan de slag gegaan voor de streamingdienst en het resultaat moet hier al snel van te zien zijn. De afleveringen moeten op 9 december namelijk op Netflix verschijnen.


Netflix komt met een tweede talkshow

Netflix gaat een tweede talkshow produceren. Eerder dit jaar had Netflix als vod-dienst de primeur met Chelsea, de talkshow van Chelsea Handler. In het voorjaar van 2017 moet hier een nieuwe talkshow bijkomen. Wetenschapper Bill Nye gaat het programma Bill Nye Saves the World presenteren. In de jaren negentig was Nye veelvuldig op televisie te zien in zijn programma Bill Nye the Science Guy. Daarmee werd hij een populaire wetenschapper en in 2017 keert hij bij Netflix dus terug met zijn eigen talkshow.


DolDwazeDonderdag: Bijna 60 nieuwe titels in één dag

De start van een nieuwe maand is altijd leuk, vooral voor abonnees van Netflix. Het is namelijk een garantie van veel nieuw aanbod, maar op 1 september werd er echt waanzinnig veel toegevoegd. Liefst 57 titels verschenen er op Netflix, waaronder veel populaire series, maar ook meerdere topfilms. Ook in de dagen daarna bleef het druk, in totaal werden er afgelopen week 93 films en series toegevoegd.


Geen Kijktip

Normaal gesproken is op deze plaats altijd een kijktip te lezen. In een week waarin er 93 films en series aan het aanbod zijn toegevoegd is het echter onmogelijk om hier één film of serie uit te kiezen. De keuze laten we daarom deze keer aan jou over. Welke film of serie kies jij uit de 93 titels die afgelopen week zijn verschenen?


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?