Laatste nieuws over Netflix Netflix Newsflash

Netflix Newsflash: Week 27 2016

Netflix Newsflash1
Iedere week wordt er genoeg gezegd en geschreven over Netflix. Niet alleen in ons eigen land, ook daarbuiten is de streamingdienst razend populair. In de Netflix Newsflash wordt iedere dinsdag teruggekeken op het nieuws van de afgelopen week met ook een kijktip!

House of Cards in Concert

Het succes van House of Cards is een groot succes. Dat blijkt niet alleen op Netflix, maar ook daarbuiten. Er wordt nu zelfs een heus concert georganiseerd in de hoofdstad van Amerika: Washington. In The John F. Kennedy Center for the Performing Arts zal het nationaal orkest de fraaie muziek uit de hitreeks ten gehore brengen. Uiteraard staat het nationaal orkest onder leiding van Jeff Beal, de componist van de inmiddels wereldberoemde muziek. Het concert vindt plaats op 14 juli 2016.


Bryan Cranston zegt geen ‘nee’ tegen een rol in Better Call Saul

Bryan Cranston staat positief tegenover een rol in Better Call Saul, de spin-off van Breaking Bad. De acteur is enorm populair door zijn rol als Walter White in Breaking Bad. Better Call Saul draait om de louche advocaat Saul Goodman en speelt zich af vóór hij in contact komt met Heisenberg en Jesse Pinkman. Toch hopen de fans dat de methcooks ook hun intrede maken in Better Call Saul en Cranston heeft hoop gegeven. “Ik ben de bedenker van de serie, Vince Gilligan, heel erg dankbaar. Als hij mij zou bellen dan hoeft hij niet te vrezen voor een afwijzing”, aldus Cranston in gesprek met The Rich Eisen Show.


Juli wordt een prachtige maand met veel nieuw aanbod

Het eerste half jaar van 2016 zit er op en Netflix heeft het tweede deel van 2016 ingeluid met veel nieuw aanbod. Zo verschenen er op 1 juli 59 fantastische titels. Daar blijft het echter niet bij, want verspreid over de gehele maand juli zal de streamingdienst met fraaie films en series blijven strooien. Later deze maand kunnen we bijvoorbeeld nog de populaire titels Masters of Sex (S03), Michiel de Ruyter, The Good Dinosaur op Netflix verwachten. Juli wordt een topmaand op Netflix.


Nieuwe trailers Netflix Originals

Netflix blijft in rap tempo Originals produceren. Dit jaar verschijnt er ruim 600 uur aan exclusieve content. Hiervan is al een groot deel op Netflix verschenen, maar de komende maanden volgen er nog veel meer nieuwe titels. Bijvoorbeeld The Get Down. Dit muziekspektakel over de jaren zeventig in New York verschijnt op 12 augustus en hiervan is een nieuwe trailer verschenen. Ook van het nu al veelbesproken Stranger Things zijn nieuwe beelden opgedoken.


Inkijkje in de Amerikaanse kijkcijfers van Netflix

Hoeveel mensen kijken er naar Netflix? Die vraag is een groot mysterie, want voor Netflix zijn de kijkcijfers niet van heel groot belang. Het aantal abonnees is voor de streamingdienst een stuk belangrijker. Via het Amerikaanse onderzoeksbureau Nielsen kregen we nu toch een inkijkje in de Amerikaanse kijkcijfers van Netflix. Zo werd de eerste aflevering van Orange is the New Black van seizoen 4 in de eerste drie dagen ruim 6,7 miljoen keer bekeken en daarmee concurreert Netflix met de lineaire televisie.


De vijf fraaiste titels van de maand juni

De maand juni is voorbij en het einde van een maand is een ideaal moment om terug te kijken op het aanbod dat de afgelopen weken is toegevoegd. Juni is weer een mooie maand geworden, met veel mooie nieuwe films en series. Maar wat waren nu de mooiste nieuwe titels? Wij hebben de vijf fraaiste films en series weer in de TOP 5 gegoten en natuurlijk kon Orange is the New Black daar niet in ontbreken.


Kijktip: Now You See Me

Met 76 nieuwe titels op Netflix was het moeilijk kiezen welke film/serie deze week getipt moest worden. De keuze is uiteindelijk gevallen op Now You See Me. Het vervolg op deze misdaadthriller, Now You See Me 2, draait nu in de bioscoop en dus is het een mooi moment om de eerste film nog een keer op te zetten. In Now You See Me overvallen The Four Horsemen tijdens hun liveshow een bank en verdelen de buit onder het publiek. De FBI en Interpol gaan tot het uiterste om de vier illusionisten te ontmaskeren, maar tasten steeds in het duister.


Eerdere Netflix Newflash edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?